Sesongen over for Gerrard

Steven Gerrard og LA Galaxy gikk på en smell i MLS playoff. Eks-kapteinen vil trolig trene på Melwood for å opprettholde formen.

Steven Gerrard og LA Galaxy tapte i natt 3-2 mot Seattles Sounders, og dermed er sesongen over for den tidligere Liverpool-kapteinen - allerede i første playoff-kamp.

 

Sounders var Djimi Traoré sin klubb frem til 2014, og tok ledelsen ved Clint Dempsey. Sebastian Lletget utlignet for Galaxy, men Nelson Valdez ga Seattle-laget ledelsen igjen etter en misforståelse mellom Gerrard og målvakt Donovan Ricketts. Gyasi Zardez utlignet igjen for Galaxy, men svenske Erik Friberg satte inn 3-2 da 17 minutter gjensto.


– Jeg tror vi begge nølte. Jeg ventet på at han skulle komme ut for å ta den, og han ventet nok på at jeg skulle klarere. Der oppsto misforståelsen, sa Steven til media etter kampen ifølge Liverpool Echo.

 

Gerrard fikk 14 kamper for LA Galaxy i sin første sesong, og scoret to mål. Han har kontrakt ut neste sesong, som starter i mars. Nå er det ventet at han returnerer til Merseyside, men et låneopphold i Liverpool FC virker lite sannsynlig etter at MLS-sjef Don Garber sa det ikke var uaktuelt. Det er ventet at han likevel vil trene med sin gamleklubb for å holde formen ved like.

 

– Vi gir alltid alt vi har, og noen ganger er det ikke nok. Dersom du analyserer hele sesongen så var vi strålende frem til for tre-fire uker siden, og vi har plutselig begynt å slippe inn for enkle mål. Det fortsatte i kveld, fortsatte Gerrard.

 

– Dersom du ikke vinner trofeer ved slutten av sesongen er det alltid skuffende. Du må gjøre deg klar for å prøve på ny, for før du vet det er sesongen i gang igjen.