Sevilla avanserte uten Iago Aspas på banen

Liverpool-utleide Iago Aspas (27) satt på benken da Sevilla slo Villarreal ut av Europaligaen.

Sevilla sikret seg kvartfinalebillett i Europaligaen etter å ha slått ut Villarreal i kveld. De hvite og røde ledet 3-1 etter bortekampen på El Madrigal, og i kveld vant andalusierne 2-1 på Ramón Sánchez Pizjuán.

Liverpool-utleide Iago Aspas så kampen fra orkesterplass på benken. Han fikk se landslagsaktuelle Vicente Iborra (27) gi Sevilla ledelsen etter 69 minutter, men Giovani dos Santos utlignet like etter på et utsøkt frispark. Villarreal-stopper Eric Bailly ble utvist 13 minutter før slutt, før Barcelona-innleide Denis Suárez (21) ble matchvinner og sikret avansement for hjemmelaget etter 83 minutters spill.

Kvartfinalene i Europaligaen trekkes på fredag. Sevilla er regjerende mestere i turneringen.