Sikter seg inn mot flere scoringer

Philippe Coutinho tar mål av seg til å bidra med enda flere scoringer for Liverpool neste sesong.

22-åringen noterte seg for åtte scoringer i 2014/15. Like mange som han hadde gjort til sammen for Liverpool før denne sesongen. I 2013/14 gjorde han fem mål, og i sin første sesong for klubben noterte han seg for tre nettkjenninger. Nå sikter han seg inn mot fortsatt fremgang som goalgetter.

- Du er ute etter å score jevnlig. Spillet her i England er mer intenst både med og uten ball. Jeg forsøker å venne meg til det, og prøver å trene med høy intensitet, sier Coutinho til Liverpool FC sitt offisielle magasin.

- Det å score mål er noe jeg trener på hver eneste treningsøkt. Det er et element i mitt spill jeg har blitt bedre på, men målet er å øke antallet scoringer nok en gang. Det sikter jeg meg inn mot neste sesong, legger den vesle magikeren til.

Men først står Copa America i Chile på programmet for brasilianeren. Mesterskapet går av stabelen i perioden 11.juni til 4.juli.

- Folk må huske på at jeg kom hit fra et Inter-lag der jeg nesten ikke fikk spille. Jeg takker Brendan for det. Liverpool har gitt meg en plattform der jeg får spille fast i en av de beste ligaene i verden. Brendan er alltid tilgjengelig for en prat, noe som er viktig for meg.