Sinclair fikk åtte minutter i debuten

Dårlig kveld for utlånsspillerne. Sheyi Ojo startet og Jerome Sinclair (bildet) kom inn da Wigan tapte. Teixeira fikk et kvarter i målløst oppgjør. 2-2 for Jones.

Sheyi Ojo startet kampen for Wigan, og spilte 62 minutter da Wigan tapte 2-0 hjemme mot Watford. Troy Deeney scoret kampens første mål etter 54 minutter. Ojo hadde et skuddforsøk tidlig i den andre omgangen.

Jerome Sinclair ble klar for Wigan forrige uke, og den utlånte angriperen kom inn for Marc-Antoine Fortuné da vertene jaget utligning åtte minutter før slutt. Målet kom dessverre i motsatt ende, da Deeney ble tomålscorer med straffespark på overtid.

Brighton spilte borte mot Millwall, og Joao Carlos Teixeira startet på benken. Han kom inn for Craig Mackail-Smith da et kvarter gjensto, men stillingen ble 0-0.

Lloyd Jones spilte 90 minutter, og ble tatt av like før ordinær tid da Accrington Stanley spilte 2-2 borte mot Wycombe.