Siste frist: Meld deg på Fantasy Premier League

I dag kl. 13 er siste frist for påmelding drømmeligaen til Supporterklubben. Bli med og kjemp om tur til Anfield og andre fine premier!

Etter kjempesuksessen forrige sesong, der over 3000 deltok, kjører vi også i år en konkurranse med Fantasy Premier League. Hvem er den beste manageren?

Fristen går ut i dag, lørdag, klokken 13.00, og du må være medlem innen den fristen for å kunne motta en av premiene.

 

Jens Kilde Mjelva og hans lag Myggmyra Microputt 4 vant forrige sesong, og fikk med seg en tur til Anfield som premie. Det er hovedpremien også i år.

 

ENKELT Å MELDE SEG PÅ
Det er enkelt å melde seg på. Sett opp ditt lag før ligastarten, og meld deg inn i LFCSCN-ligaen vi har satt opp innen lørdag 8. august kl. 13.00. Når kampen mellom Manchester United og Tottenham sparkes i gang stenger vi for påmeldinger til ligaen.

 

Vi følger de vanlige reglene , og spillet går sin vante gang. Her er oversikt over regler for poengutdeling. Her gjelder det å følge med, og holde laget sitt oppdatert for hver runde!

 

Slik gjør du: Klikk på linken nederst, opprett en bruker dersom du ikke har. Sett deretter opp laget ditt, og meld deg på i vår liga (LFCSCN).

Koden er 231324-62275.

 

HUSK MEDLEMSKAP
Vi gjør oppmerksom på at alle kan delta, men kun de som er medlemmer i supporterklubben innen ligastarten 8. august vil kunne vinne premiene. Hvis noen havner på samme poengsum blir det trekning.
Ansatte i LFCSCN kan ikke vinne noen av premiene, men har full rett til å delta for konkurransens skyld. 

 

BLI MEDLEM

 

Premiene for 2015/16-sesongen er:

1. Tur til Anfield - fly, tre netter på hotell og kampbillett for én person neste sesong (2016/17).

2. Signert drakt av en spiller.

3. Valgfri kampdrakt fra 2016/17-sesongen.

 

Vi er klar over at mange allerede har både lag og brukernavn i dette spillet, men vi vil foretrekke at folk oppgir sitt fulle navn slik at en vet hvem man konkurrerer med.

 

Opprett ditt lag nå: http://fantasy.premierleague.com

 

Lykke til!