Siste nytt om skadene til Benteke og Henderson

Førstelagstrener Gary McAllister kom med en oppdatering rundt skadene til Christian Benteke og Jordan Henderson under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Christian Benteke skal gjennom en MRI-scan i dag. Forhåpentligvis avdekker den årsakene til skaden. Han har et hamstring-problem, uttalte McAllister når han fikk spørsmål om skaden som førte til at Benteke måtte gi seg etter en omgang mot Norwich i helgen.

Jordan Henderson har som kjent brukket et ben i foten, og har nå gjennomgått en operasjon.

- Alt gikk bra med Jordans operasjon. Det er vanskelig å si eksakt hvor lenge han blir ute av spill, kunne førstelagstreneren melde.

- Operasjonen er overstått. Første dag med rehabilitering. Denne boken hjelper meg til å holde fokus og være positiv under skadeoppholdet. Takk for alle hilsningene og støtten, og takk Steven Gerrard, skriver Henderson på sin Instagram-konto, hvor han har lagt ut et bilde av Gerrards bok "My Story".

McAllister sa ellers det ikke var oppstått noen flere nye skader, og at manageren dermed har en nesten full tropp til rådighet mot Carlisle i ligacupen i morgen kveld.

En kamp som for øvrig ikke blir sendt på noen norske TV-kanaler, men som kan sees i opptak på LFC TV, og dermed også på TV 2 Sumo, klokken 01.00 natt til torsdag.

LES OGSÅ: FRUSTRERT HENDERSON