Skaden til Daniel Sturridge er ikke alvorlig

Daniel Sturridge sin skade er ikke alvorlig, men Jürgen Klopp vil være tålmodig og vente så lenge det kreves før han benytter spissen i kamp igjen.

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse på Melwood i ettermiddag, og her er et knippe av uttalelsene til Liverpool-manageren:

Om Daniel Sturridge

Klopp: – Skaden til Daniel Sturridge er ikke så veldig alvorlig, men vi kan ikke kjøre på like hardt som tidligere. Nå må vi være tålmodige.

Om Leicester

Klopp: – Hele ligaen har stor respekt for hva Leicester gjør for øyeblikket. Men dette er ikke viktig for oss nå. Vi må konsentrere oss om vår egen situasjon, og hvordan vi selv kan få fremgang.

Klopp: – Det er bedre å ligge åtte poeng bak enn 20. Men det hadde vært enda bedre å være to poeng bak.

Om Jordan Henderson og Jordan Rossiter

Klopp: – Jordan Henderson og Jordan Rossiter deltok på trening i dag. Rossiter er ikke så langt unna, men han er en ung gutt, så vi må gi ham tid. Det er en mulighet å bruke ham på U21-laget i neste uke.

Klopp: – Jordan Henderson ønsker å spille, men vi må vente. Han er en veldig viktig spiller for oss. Jeg vet ikke hva som kan skje frem til søndag. Spillere kan bli syke, og slike ting. Jeg må gi meg selv tid til å bestemme meg til i morgen eller søndag.

Klopp: – Jeg venter på Jordan, og at han skal bli klar. Jeg liker at han ønsker å spille, men det er ikke alltid det fornuftige å gjøre. Han må venne seg til intensiteten først. En spiller som Hendo må være i perfekt fysisk forfatning. Han må være 100 prosent i form, ikke bare 50 prosent.

Om spissalternativene

Klopp: – Vi er ikke i en så veldig vanskelig situasjon når det gjelder spisser lenger, for vi har Christian, Firmino, Divock og unge Sinclair. Vi får se om Christian kan spille to kamper på så kort tid.

Om savnet av suspenderte Lucas mot Swansea

Klopp: – Vi håper vi ikke kommer til å savne Lucas i helgen. Jeg tror han har godt av en pause. Han er en veldig viktig spiller for oss. Det er viktig for en spiller i hans posisjon at han har en god personlighet. Men heller ikke Lucas kan spille alle kampene. Emre Can har 4 gule kort, så det er bedre for oss at vi kan forandre litt på det.

Klopp: – Lucas er en av våre viktigste spillere. Han spiller i en posisjon der han må være dyktig til å lese spillet. Rollen forandrer seg fra når vi er på defensiven til når vi er på offensiven. En viktig posisjon midt på banen. Hjertet i spillet. Uten hjertet fungerer ingenting.

Om Swansea

Klopp: – Vi har analysert Swanseas siste kamp. Det finnes ingen enkle kamper i ligaen. Vi har sett deres styrker. Vi må forsvare oss veldig godt, det er sikkert. Dersom vi spiller fotball, kan vi finne rom og bli farlige for dem, og da kan vi score mål. Dersom alle er forberedt på å kjempe, kan dette bli en god kamp.