Skadeproblemer for Newcastle

Newcastle hentet tilbake midtstopper Mike Williamson fra utlån på grunn av skader, men nå kan Willamson også være ute til kampen mot Liverpool.

Forsvareren Jamaal Lascelles skadet seg som innbytter da Newcastle tapte 5-1 borte mot Crystal Palace i siste kamp, og rutinerte Mike Williamson ble hentet tilbake fra utlån til Wolverhampton.

Nå har imidlertid også Willamson blitt skadet, på trening med Newcastle, og regnes som usikker foran søndagens kamp mot Liverpool.

- Det var det vi håpet, men han har nylig fått kjenning med en hamstringskade og vi må få tatt en scan før vi vet omfanget av det, sa manager Steve McClaren på dagens pressekonferanse på spørsmål om Mike Williamson var aktuell til kampen mot de helrøde.

- Vi vil vite mer senere, men det er til bekymring. Når det går i mot for deg da går det i mot, og det er nå vi må vise viljestyrke, kampmoral og selvtillit, fortsatte McClaren.

Blant andre på skadelisten til Newcastle er keeper Tim Krul og midtbaneanker Cheick Tiote.

Laget til Newcastle i siste lag mot Crystal Palace: Elliott; Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett; Colback (de Jong), Anita, Sissoko, Wijnaldum (Gouffran), Perez (Lascelles), Cisse.