Skadeskutt Bordeaux

Helgens kamp kostet den franske klubben dyrt.

Det er et skadeskutt Bordeaux-mannskap som setter kursen for Merseyside og morgendagens Europaliga-kamp mot Liverpool, melder Liverpool Echo. Kampen mot Rennes i helgen, som endte 2-2, resulterte i en rekke skadede spillere.

Forsvarsspillerne Nicolas Pallois og Pablo, midtbanespilleren Gregory Sertic og spissen Thomas Toure er alle uaktuelle for kampen på Anfield. I tillegg er den tyrkiske landslagsspilleren Wahbi Khazri suspendert etter at han ble utvist i tapet for Sion i tredje runde av gruppespillet.

Manager Willy Sagnol kan imidlertid glede seg over at den senegalesiske forsvarsspilleren Lamine Sane er friskmeldt, og kan sette seg på flyet til England.


Bordeaux ligger på 13.plass i den franske toppserien. Da Liverpool gjestet Nouveau Stade de Bordeaux i september endte kampen 1-1. Etter dette har Bordeaux spilt 0-0 mot Rubin Kazan i Russland, før de tapte 1-0 for Sion på hjemmebane. For tre uker siden endte returoppgjøret i Sveits 1-1.

Bordeaux ligger dermed som nummer tre i gruppe B, tre poeng bak Liverpool. Jürgen Klopps mannskap vil være klare for 1/16-finalen med seier i morgen kveld.

LES OGSÅ: Bordeaux-kampen på Eurosport Norge