Skal sendes på nytt utlån i januar

Liverpool er allerede i samtaler med en rekke klubber om fremtiden til Allan Rodrigues de Souza.

18-åringen er tilbake på Melwood etter et suksessfullt låneopphold hos finske Seinäjoen Jalkapallokerho (SJK), som nylig vant toppdivisjonen. Der tegnet han seg for to mål og fem målgivende pasninger på åtte kamper.

– Det har vært en veldig viktig erfaring for meg. Det var fint å få spilletid ettersom jeg ikke hadde spilt på en stund. Jeg hadde ikke spilt en kamp på profesjonelt nivå tidligere, så det var en veldig verdifull periode for meg der, sa Allan til klubbens nettsider.

Les mer om hva Allan fortalte på plass i Liverpool her!

Nå skal den unge midtbanemannen hjem til Brasil etter å ha fått ti dager fri, men de røde er godt i gang med å lete etter nye klubber for tenåringen senere denne sesongen, melder Liverpool Echo.

Allan, som kostet 500 000 pund fra Internacional i sommer, skal trene med mannskapet til Jürgen Klopp ut året, før han i januar sendes ut på et nytt utlån. Flere klubber er allerede i kontakt med de røde om søramerikaneren, og sveitsisk fotball nevnes som et alternativ.

– Jeg vil ta det steg for steg, med begge beina plantet på bakken. Mitt langsiktige mål vil så klart være mer enn å bare trene og spille her. En dag i fremtiden ønsker jeg å vinne og glede Liverpool-supporterne, fortalte Allan.

Under kan du se noen glimt av det Allan har bidratt med i SJK-drakt denne høsten.

Here's a snapshot of Allan's finest moments while on loan in Finland. Take an even closer look at the #LFC youngster's potential with our free extended montage: http://lfc.tv/A73p

Posted by Liverpool FC on 29. oktober 2015