Skifter ikke kaptein

Jürgen Klopp forteller at han aldri har vært inne på tanken å utnevne en annen lagkaptein enn Jordan Henderson i Liverpool.

Henderson har vært skadet, og har fortsatt ikke spilt kamp under Jürgen Klopp. Men kapteinsrollen til Hendo er altså ikke truet.

Henderson har ikke spilt kamp for Liverpool siden sesongens første hjemmekamp, mot Bournemouth i august. I hans fravær har både visekaptein James Milner, Mamadou Sakho, Kolo Toure og Martin Skrtel båret kapteinsbåndet.

25 år år gamle Henderson slet først med hælproblemer, og fikk så en bruddskade i foten. Men nå vil kapteinen snart være tilbake på banen igjen.

- Jeg har ikke tvilt et sekund på kapteinsrollen. Jeg har ikke brakt det på bane, for det var logisk for meg. Vi trengte ikke engang å vurdere om Henderson var riktig kapteinsvalg, sier Klopp til Liverpool Echo.

- Jeg har møtt ham. Han er en ledertype, og han er på bedringens vei, så vi håper å ha ham tilbake i løpet av noen få uker.

- Jeg vet ikke hva som vil skje i løpet av de neste par ukene. Det kan skje viktige ting, og vi venter på det. Hendo forblir kaptein.

LES OGSÅ: Har begynt å trene ute