Skrev «T.E.R.R.I.B.L.E» på tavla

Det engelske ordet for «forferdelig» skrev Jürgen Klopp på tavla i et av sine første lagmøter på Melwood.

Enkelte av spillerne skal ha lurt på om det var dommen over de siste kampene, eller spillerne tyskeren nå hadde tilgjengelig - men Klopp forklarte raskt at grunnen var en annen. Det var slik motstanderen skulle føle det etter å ha spilt 90 minutter mot hans Liverpool-lag, skriver James Pearce i en kommentar i dagens Liverpool Echo.

 

«Videre skal han ha forklart laget at dette skal bli oppnådd med å løpe mer og raskere enn motstanderen, presse utrettelig for å vinne ballen tilbake, og så slå til med fart og kvalitet fremover. Han skrøt av spillerne som satt foran ham».

 

«Klopp prøver å snu mentaliteten i laget, og fjerne presset og forventningene som hindrer så mange av hans spillere. Han skal ha lagt merke til den manglende selvtilliten og troen i lagets siste kamper under Rodgers, og de siste ukene har bare forsterket inntrykket om utfordringen han har foran seg».

 

«Forferdelig er ikke et ord Tottenham, Rubin Kazan eller Southampton vil bruke for å beskrive deres erfaring av å møte Klopps Liverpool så langt. Alle tre har hatt det for komfortabelt». 

 

«Laget er ubeseiret, men venter fortsatt på sin første seier etter noen frustrerende uker. Klopp har vært bestemt på å fremheve det positive, både til media og spillerne bak lukkede dører. Han fokuserer på hva det kan få bra til, ikke det de ikke klarer. Han ønsker at Liverpool skal spille med større frihet og ro, og uten frykt.»