Skrtel: - Jeg har fått kontraktstilbud fra Liverpool

Martin Skrtel bekrefter at han forhandler om ny kontrakt.

Det har vært mye spekulasjoner den siste tiden om Martin Skrtels framtid på Anfield. Det har blant annet gått rykter om at Inter skal være interessert i å hente 30-åringen.

Nå bekrefter han selv at han forhandler om ny kontrakt med Liverpool.

Alltid spekulasjoner 

- Det er alltid snakk om min posisjon og min framtid. I nesten hvert eneste transfervindu er det snakk om at jeg skal forlate Liverpool, og interesse fra andre klubber. Men slik det står nå, har jeg fortsatt kontrakt med Liverpool. Jeg har et tilbud fra Liverpool, og vi får se hvordan de samtalene ender, sier han, og legger til at han er sterkt knyttet til Liverpool.

Daily Mail hevdet tidligere denne uken at slovaken skal ha blitt tilbudt en ny treårskontrakt, men opsjon på nye 12 måneder ved slutten av kontrakten. Men ifølge avisen skal en klausul om at Skrtel må spille så mye som 80 prosent av kampene for å få full lønn, ha satt samtalene på vent. Men dette er ikke bekreftet fra offisielt hold.

KOMMENTAR: 6 ting Liverpool-supportere kan glede seg over

- Vil hjelpe Mignolet

Martin Skrtels hovedfokus nå om dagen er å hjelpe Simon Mignolet til å vinne Golden Gloves. Skrtel mener det vil bli en nøkkel i Liverpools siste tre kamper for sesongen. Etter å ha holdt buret reint i 14 kamper, leder Mignolet kampen mot Fraser Forster, Joe Hart og Thibaut Courtois.

- Det er alltid godt å holde buret reint, og Simon er på toppen av listen. Vi vil prøve å hjelpe ham, og vi håper og tror vi kan vinne den, sier Skrtel til LFC TV.

Å hjelpe Belgieren til den utmerkelsen, vil selvsagt også bidra til at Liverpool er med i kampen om fjerdeplassen. Forsvarskjempen har ingen planer om å gi opp fjerdeplassen før alle matematiske sjanser er ute.

- Det er åpenbart ikke over siden vi fortsatt har en sjanse - og mens vi har en sjanse, skal vi kjempe for det. Vi må være så ærlige å si at det ikke er bare opp til oss, men vi må vinne våre kamper, og vente på Manchester Uniteds resultater, sier han.