Skrtel nekter for at stemplingen var med vilje

I ettermiddag bekrefter engelske presse at Martin Skrtel ikke sier seg skyldig i å ha stemplet Manchester United-keeper David de Gea med hensikt i sluttsekundene av storkampen søndag.

Det engelske fotballforbundet (FA) la i går ut en tiltale mot Liverpool-stopperen på grunn av episoden med den spanske målvakten under nordvestderbyet. Forbundet ga Skrtel en frist til å svare frem til klokka sju i ettermiddag, og engelsk presse melder at 30-åringen har valgt å utfordre FA.

Liverpool Echo skriver at Skrtels grunnlag for å protestere på tiltalen, er at det ifølge ham selv ikke ble gjort med vilje. Spilleren risikerer en straff, trolig på tre kamper, dersom FA likevel finner ham skyldig i bruk av vold.

– Jeg tror ikke han traff ham med vilje. Jeg tror han forsøker å strekke seg for nå ballen, og hvis han klarer det, får han straffespark. Ballen går i armene til keeperen, og han traff ham åpenbart etter det, sa manager Brendan Rodgers etter kampen, ifølge lokalavisen.

I januar fikk Chelsea-spiss Diego Costa en straff på like mange kamper etter å ha tråkket på Emre Can under den andre ligacupsemifinalen. Costa erklærte seg også ikke skyldig i å ha gjort det med hensikt, men det sa FA seg uenige i. Samtidig lot FA målmaskinen slippe unna ytterliggere straff for en stempling på Skrtel senere i samme kamp.

Dersom Skrtel nå suspenderes i tre kamper, må han stå over mot Arsenal, Blackburn og Newcastle.

Se situasjonen i vinduet under. (Video: TV 2)