Skuffet over egen innsats

Mario Balotelli er svært skuffet over starten på Liverpool-karrieren, og over egen innsats så langt, avslører agent Mino Raiola.

- Planen for Mario er å fortsette på Anfield. Jeg besøkte ham på mandag. Jeg sa følgende til ham: «Du har en fireårskontrakt, og jeg kommer ikke til å ta deg bort herfra. Når du forlater Liverpool vil det være for en overgangssum på 60-70 milllioner euro. Da har jeg vunnet veddemålet. Ellers vil du dø her», siteres Raiola av Gazzetta dello Sport.

- Det er første gang jeg snakker til en spiller på den måten. Jeg opplevde ham som stille, forandret, helt annerledes enn i Milan.

- Han er veldig skuffet over egen innsats. Han har vært gjennom en dårlig periode. Han har aldri opplevd noe lignende tidligere. Han får ikke så mye slingringsmonn i Liverpool. Dersom du ikke gjør som de vil, er du ute av laget. Han var ute i åtte uker, og har mistet rytmnen.

- Av alle spillere jeg kjenner til, har jeg aldri møtt noen som har blitt utsatt for så mye urettferdighet som Mario. Folk kjenner ham ikke. Sannheten er at Mario er en usikker gutt, og på grunn av denne usikkerheten gjør han kanskje dumme ting.

- AC Milan trengte en leder. Gi ballen til Mario, og han scorer mål, og alle blir fornøyde. Men han er ikke en leder, og det er også feil å be ham om å være en leder. Det finnes veldig sterke spillere som ikke har lederegenskaper, mens andre ikke er så sterke men likevel besitter lederegenskaper.