Slik har det gått for de utlånte i helga

Sergi Canós scoret sitt første mål, mens Lazar Markovic var tilbake i troppen. Se oversikt her!

Brentford vant sin første kamp denne måneden da Nottingham ble slått hjemme på Griffin Park lørdag ettermiddag. Det sto 0–0 da Sergi Canós ble byttet inn etter 60 minutter, og bare tre minutter senere fant han veien til nettmaskene.

Et innlegg ble headet ned i boksen, og sentral fikk Canós ballen i fanget. Årvåken og raskt dempet han ballen og satte den i mål med venstrefoten, noe som var den unge spanjolens første tellende A-lagsscoring i engelsk fotball.

Se scoringen hans i videovinduet. Saken fortsetter under.

Nottingham utliknet elleve minutter senere, men i sekundene før slutt fastsatte vertene sluttresultatet til 2–1, og Championship-klubben, som Canós har fått elleve ligakamper for, ligger på ellevteplass etter 17 runder.

Kent med assist

I divisjonen under tegnet Ryan Kent seg for en målgivende pasning i Coventrys komfortable 4–1-seier over sølvplasserte Gillingham på Ricoh Arena. Den lynhurtige tenåringen var nest sist på ballen på 2–0-scoringen snaut ti minutter før pause. Laget leder League One, og Kent har startet sju kamper og kommet inn tre ganger i ligaen hittil.

Ligakollega Sheyi Ojo fikk spille de 13 siste minuttene av Wolverhamptons bortekamp mot Ipswich, noe som endte 2–2. Alle scoringene kom før Ojo, som nå har totalt 17 opptredener for Molineux-klubben, ble byttet innpå.

Swindon-keeper Lawrence Vigouroux måtte hente hele fem baller ut av nettet i bortekampen mot Fleetwood. 1–5 er League One-klubbens styggeste nederlag så langt denne sesongen. Kevin Stewart og Jordan Williams var ikke i Swindon-troppen. Med 16 poeng er laget under streken etter 18 runder.

Tap for Wilson og Wisdom

Bunnlaget i samme divisjon, Crewe Alexandre, tapte igjen denne helga. Harry Wilson satt på benken fra start, men ble byttet inn etter 72 minutter på Alexandra Stadium. Da sto det 4–1 til bortelaget Peterborough, som senere la på til 5–1. Wilson har seks kamper – fire som innbytter – i League One denne sesongen.

Norwich hadde Andre Wisdom på banen hele kampen da Chelsea sørget for en etterlengtet seier foran egne supportere. Diego Costa ble matchvinner etter 64 minutter spilt.

Saken fortsetter under.

I Skottland sto Danny Ward i buret for Aberdeen, som spilte 1–1 mot Hamilton på bortebane. Ryan McLaughlin varmet benken gjennom hele kampen. Laget ligger fem poeng bak serieleder Celtic.

Markovic tilbake i troppen

Sørover på kartet var Lazar Markovic tilbake i Fenerbahçe-troppen etter skaden, men han satt på benken hele kampen da laget banket Mersin 3–1 på bortebane. Markovic’ lag ligger to poeng bak ligaleder Beşiktaş i Tykia.

Det ble heller ingen minutter for Samed Yesil denne helga. Den tyske spissen så lagkompisene i Luzern slo Thun med ett mål på hjemmebane lørdag kveld. Tyskeren har ett mål på åtte opptredener i den sveitsiske ligaen.