Sliter med å bli kvitt duo

Liverpool har ennå ikke klart å selge verken Fabio Borini eller José Enrique denne sommeren.

Det ble tidlig kjent at de ikke lenger er en del av Brendan Rodgers’ planer på Anfield, men Borini og Enrique er fortsatt en del av klubben, og de har henholdsvis to og ett år igjen av kontrakten.

Les også: Rodgers: – Gjør det som er best for laget

Sunderland skal være interessert i Borini, som tidligere har tilbrakt en sesong på lån i nordøst, men ifølge Daily Mail ligger problemet i at italieneren trolig ikke er like interessert i dem.

Flere klubber fra hjemlandet Italia, deriblant Inter og Fiorentina, har også hatt Borini på radaren, men ingen av dem har foreløpig fulgt opp interessen med et akseptabelt tilbud.

Saken fortsetter under.

IKKE I PLANENE: Rodgers ønsker å selge både Borini og José Enrique fra Liverpool.

José Enrique, som endelig er kvitt kneplagene han har slitt med de to siste årene, har heller ingen friere med konkrete tilbud. Samme avis skriver at det ikke er noen som har forhørt seg om spanjolen denne sommeren.

– Jeg vet jeg vil få spille hvis jeg blir i klubben. Jeg har ett år igjen av kontrakten min, og jeg kan tenke meg at klubben ønsker å selge meg. Selv har jeg lyst til å bli værende og kjempe for en plass på laget, noe jeg alltid har gjort, sa venstrebacken nylig.

Da avslørte han samtidig at han hadde fått et «godt tilbud» om å returnere til Spania, men påpekte at økonomien i spansk fotball er mye verre enn den er i England. 29-åringen, som tjener 68 000 pund i uka på Merseyside, sa også at han tror han aldri vil få spille for en like bra klubb som Liverpool.

Les også: Ingen planer om å dra

– De kan til og med matche Manchester United. Det er sant at vi ikke har vunnet ligaen på mange år, men man må ikke glemme at klubben har vunnet europacupen fem ganger, la han til.

Borini har vært på banen i 38 kamper og scoret tre mål siden overgangen fra italiensk fotball for tre år siden, mens José Enrique står med 96 opptredener og to fulltreffere etter at han ble kjøpt fra Newcastle året i 2011.