Smigret over å bli linket til Liverpool

Men Jack Butland akter å fortsette karrieren i Stoke.

Stoke-keeper Jack Butland er den siste tiden blitt linket til Liverpool av britisk tabloidpresse. Nå snakker 22-åringen ut om ryktene.

– Personlig er jeg veldig komfortabel og veldig lykkelig der jeg er. Jeg tror vi kan oppnå store ting i Stoke, og der ligger mitt fokus for øyeblikket, sier keeperen til Liverpools semifinale-motstander i ligacupen til Sky Sports News.

– Alt ut over dette er ren spekulasjon og rykter. Det er selvsagt vidunderlig å bli linket til en klubb med historien til Liverpool. Men jeg er her i Stoke nå, og jeg er veldig stolt over lagets prestasjon i helgen, uttaler Butland etter 2-0 seieren over Manchester City.

Stoke-keeperen har holdt buret rent i fem av sine seks siste kamper.

– Jeg kan ikke klage over hvor jeg er nå. Jeg er en del av en strålende tropp som spiller ekstremt bra, og det ser lyst ut for klubben. Akkurat nå kan jeg ikke se at en annen klubb kan være bedre for meg. Jeg lærer noe hver eneste uke, og spiller sammen med flere gode spillere. Jeg har en keepertrener jeg er veldig fornøyd med, og jeg lærer mye av resten av staben også.