Snart bare Sterling igjen

Daily Telegraph forventer at Martin Skrtel skriver under en ny avtale med det første, mens det kun vil være aktuelt å selge Raheem Sterling for topp pris til en utenlandsk klubb.

Jordon Ibe etterfølger Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Jordan Henderson på nye og langvarige kontrakter i LFC. Ifølge velinformerte Chris Bascombe i Daily Telegraph forventes Martin Skrtel å bli den neste på listen. Klubben vil også sørge for at Jon Flanagan blir beholdt til tross for at scouseren nå står foran et langvarig skadeopphold.

Det eneste virkelige problemet for Liverpool angående kontrakter er dermed Raheem Sterling. 20-åringen har avslått et tilbud om en avtale verdt £100.000, og etter at hans agent Aidy Ward først forlangte £150.000 avblåste man alle forhandlinger inntil videre.

Liverpool håper at man skal greie å komme til enighet med Sterling, etter at det har blitt gjort klart overfor spilleren at de ikke har noen planer om å la ham gå til en annen klubb denne sommeren. LFC vil heller beholde Raheem med hans nåværende ukelønn på £35.000 under de to årene som gjenstår av kontrakten, enn å selge ham til en rival.

Det vil kreve et bud på rundt £50M fra en utenlandsk klubb, som kan sørge for at Liverpool får inn en fullverdig erstatter, for at man på Anfield skal kunne la seg friste til et salg.