Spår få endringer på laget

James Pearce spår få endringer på laget til kampen mot Bournemouth, men innbytterne mot Stoke kan være kandidater til å starte.

I en artikkel i Liverpool Echo skriver Pearce at det ikke vil bli mange endringer på laget etter 1-0 seieren over Stoke.

Innbytterne Emre Can og Roberto Firmino gjorde det imidlertid såpass bra når de kom inn, at de begge kan få sjansen fra start av mot Bournemouth i morgen kveld.

Pearce tipper at den bakre fireren vil være uforandret, med Dejan Lovren og Martin Skrtel som midtstoppere, og Nathaniel Clyne og Joe Gomez på backene. Det betyr i så fall at Alberto Moreno fortsatt må finne seg i en plass på benken.

Det er på midtbanen Rodgers vil få et dilemma. Mot Stoke startet han med Philippe Coutinho, James Milner og Jordan Henderson, men Pearce poengterer at laget fungerte mye bedre den siste halvtimen, etter at Can kom inn.

Lallana og Ibe må vike?

Pearce understreker viktigheten av at Jordan Henderson fikk ta mye mer del i det offensive spillet etter Can sitt innhopp. Dersom Can starter mot Bournemouth, blir det trolig med duoen Milner og Henderson like foran seg på banen. Det betyr i så fall at Rodgers må finne plass til Coutinho i angrepsrekka.

Christian Benteke vil høyst sannsynlig være spydspissen nok en gang, men Pearce mener det er mer usikkert hvem som spiller på flankene. Adam Lallana og Jordon Ibe startet i de posisjonene mot Stoke, men ingen av dem lykkes spesielt bra.

AKTUELL FRA START: Roberto Firmino kan komme til å starten kampen mot Bournemouth i morgen.

Dersom Can starter i morgen tror Pearce at enten Lallana eller Ibe må vike plass for Coutinho, og Echo-journalisten blir heller ikke overrasket om begge ryker ut av startoppstillingen, for også å gjøre plass til Roberto Firmino.

Avspark mellom Liverpool og Bournemouth er mandag klokka 21.00 norsk tid. Kampen sendes direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo, og liverpool.no følger kampen minutt for minutt – med spillervurderinger og børs kort tid etter.