Spesialsydd sommerprogram for Sturridge

Daniel Sturridge ventes heller ikke å bli klar til neste kamp mot West Bromwich og Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å få fjernet skadeproblemene til spissen før neste sesong.

Ifølge The Times vil Daniel Sturridge følge et spesialsydd treningsprogram til sommeren i håp om å få bukt med 25-åringens mange skadeproblemer.

Liverpool prøvde å få Sturridge tilbake i toppform bl.a. gjennom å sende ham på et opphold i USA i vinter, men uten ønsket effekt.

Angriperen skal være Liverpools best betalte spiller etter å ha fått en kontrakt verdt £140.000 sist oktober og skal ha en høy stjerne hos klubbens eier John W. Henry. Hver stein vil bli snudd i forsøket i å komme til bunns i spillerens mange muskelskader.

Ifølge The Times vil Liverpool søke å kvitte seg med både Fabio Borini, Mario Balotelli og Rickie Lambert til sommeren. Klubben vil få Divock Origi tilbake fra lån, og skal fortsatt ha håp om å få signert Danny Ings fra Burnley på Bosman, men ingen av disse har erfaring fra en stor klubb som Liverpool.

Brendan Rodgers har Raheem Sterling, men ønsker at 20-åringen skal ha en rolle bak en spiss heller enn å være mannen lengst fremme. Da gjenstår at man enten må bli overbevist om at Sturridge ikke er så skjør som han har vært denne sesongen, eller gå for ytterligere en målscorer til sommeren.