Spillerbørs: Can glitret i begge ender

Liverpool.no kårer Emre Can til Liverpools beste spiller i kveld. Se hele børsen her!

Simon Mignolet 7: Målvakten ble satt på flere prøver i feltet, men ustrålte ro, trygghet og selvtillit og hadde full kontroll på det som kom. Sikker i klypene når Bolton først kom til avslutning. Satset til sin høyre på straffesparket og var sjanseløs. En solid forestilling av Mignolet.

Emre Can 8: Vi gir bestemannsprisen til Can i dag. Tyskeren tok ansvar i oppspillsfasen, våget å bringe ballen ut av forsvar med beina, leste spillet godt og var sterk og god i duellspillet. Ble flyttet lengre frem på banen da Liverpool jaget scoring, og unggutten var nære ved å utligne til 1-1 med en suser av et langskudd med vranglabben. Regisserte utligningsmålet med en utsøkt gjennombruddspasning.

Mamadou Sakho 7: Stopperbautaen hadde god kontroll på Gudjohnsen og Clough. Noe smårusk med ballen, men franskmannen spilte seg opp etter noen rufsete involveringer i åpningsminuttene. Sto opp og dominerte i duellspillet i egen boks. Fortsetter sin gode statistikk etter skade-comebacket.

Martin Skrtel 6: Slovaken laget straffesparket som ga Bolton 1-0-ledelse, selv om han vanskelig kan klandres for at dommeren valgte å peke på straffemerket. Opptrådte ellers solid, og samarbeidet med Can og Sakho fungerer godt. Stopperen må likevel trekkes litt for straffesituasjonen.

Lazar Markovic 5: Flankespilleren la ned mange kilometer, men Markovic slet med å sette sitt preg på kampen. Viste seg frem med noen flotte tekniske detaljer, uten at han maktet å levere noe sluttprodukt. Pluss for iherdig defensiv jobbing. Måtte ut med skade etter 65 minutters spill.

Steven Gerrard 5: Kapteinens 700. kamp i Liverpool-rødt ble aldri særlig minneverdig. Gerrard slurvet uvant mye i pasningsspillet, slo svake dødballer og var i overkant ambisiøs i pasningsvalgene da Liverpool måtte ha scoring på slutten. Ble fort ivrig og lot seg dra ut av posisjon.

Joe Allen 6: Den lille waliseren bidro til å holde ballsirkuleringen i gang og valgte som regel kloke løsninger, riktignok uten å briljere. Modig i situasjonene som førte til Neil Danns' to gule kort.

Adam Lallana 6: Playmakeren var livlig i åpningsminuttene og hadde en fot med i det meste Liverpool skapte. Flink til å skaffe seg rom og oversikt mellom og i leddene til Bolton. Satte opp to brukbare muligheter i første omgang, men bleknet mot slutten av omgangen. Byttet ut like etter pause.

Alberto Moreno 6: Spanjolen leverte en solid kamp ute til venstre. Bolton skapte lite fra hans side, men andalusieren bidro ikke offensivt like mye og like positivt som han har for vane å gjøre.

Philippe Coutinho 8: Ballmagikeren fra Brasil styrte kampen fullstendig i perioder. I åpningen var han sentral i alt rødtrøyene produserte, men 22-åringen bleknet i likhet med Lallana utover i omgangen. Våknet skikkelig etter at Bolton scoret, og Coutinho trakk i trådene på midtbanen før han ble matchvinner med et kremmerhus av en scoring på overtid. Slik feirer man ny kontrakt!

Raheem Sterling 7: Stjerneskuddet var en konstant torn i siden for Bolton-forsvaret, men Sterling brukte ofte en berøring for mye eller valgte feil løsning i avgjørende situasjoner. Nære scoring da han traff krysstolpen i første omgang. Fortsatte å rive og slite i hjemmelagets forsvar etter hvilen, og like før slutt fikk han sin belønning da han bredsidet inn utligningsmålet etter en nydelig pasning fra Can.

Jordan Henderson 7: Visekapteinen erstattet Lallana etter 53 minutter og tok umiddelbart tak på midten. Med stor energi og kraftig motor, bidro han til å løpe slitne Bolton-bein i senk. Viktig i gjenvinningsfasen da Liverpool jaktet scoring på slutten. Nest sist på Coutinhos fantastiske seiersmål.

Fabio Borini: Spissen kom fra benken og erstattet Markovic etter 65 minutter. Jobbet og slet som en slave på topp. Italieneren ga Bolton-forsvaret konstant tidstrøbbel, og han var strålende i presset. Burde ha scoret da Sturridge spilte ham igjennom helt på tampen. Godt innhopp av angriperen.

Daniel Sturridge: 20 minutter som innbytter for Allen var beholdningen for Sturridge i dag. Spissen var på banen da Liverpool snudde kampen, og hans blotte nærvær ga et utslitt hjemmelag enda mer å tenke på.