Spillerbørs: Endelig stang inn for Ibe

Jordon Ibe har hatt en tung start på sesongen, det er glemt etter innsatsen på Kazan Arena. Her er vår spillerbørs.

Simon Mignolet 6

En veldig stille dag på jobben for Mignolet, som nærmest bare fikk brukt keeperhanskene til å holde varmen. Ble ikke utfordret av et eneste skudd gjennom hele kampen. Våkent ute som sweeper ved en par anledninger.

Nathaniel Clyne 7

Jobber knallhardt opp og ned, med stor toppfart. Noen farlige innlegg mot Benteke, noen gode veggspill og overlapp på kanten. Også sterk defensivt.

Mamadou Sakho 7

Kommanderte tydelig forsvaret, og ryddet opp det som kommer ellers. Sterk i hodedueller mot slutten og solid stopperspill. Enkelte farefulle pasninger framover.

Dejan Lovren 6

Et sløvt øyeblikk, der han ble reddet av Clyne, men ellers solid kamp av Lovren, som stadig må forholde seg til nye partnere - denne gangen Sakho. Nær å score på et hjørnespark også, men keepere reddet på streken.

Alberto Moreno 7

Stor arbeidsinnsats som alltid, men magler fortsatt det siste lile ekstra i innleggs- og avslutningsøyeblikk. Sto mye alene på venstrekanten og vinket til de andre, og med bedre pasningsføtter på midtbanen kunne han fått mye mer rom å løpe i.

Emre Can 6

Jobber og sliter, og vil så mye, men evnen står dessverre ikke alltid i stil med det. Kobler av noen ganger underveis i kampen, og har endel svake avleveringer.

Joe Allen 5

En skikkelig arbeidsmaur, men blir løpende for mye imellom og blir noen ganger litt for lett å riste av seg. Også han er for svak i pasningsspillet til tider, og gir Kazan mulighet til å bryte.

James Milner 5

Stor sjanse på Firminos frispill etter 5 minutter, men skuddet i tverrliggeren. Ellers ikke helt venn med verken ballen eller underlaget, og skaper også for mange unødvendige frispark. Tatt av etter 60 minutter.

LB: Jordon Ibe 8

Har endelig begynt å finne tilbake til formen fra slutten av fjoråret, og det å endelig få scoringen han har lengtet etter så lenge vil gjøre underverker for unggutten. Driblesterk og utfordrer ofte, løser endel pressede situasjoner godt og man så selvtilliten ble løftet enda ett hakk etter scoringen - og kunne fort blitt tomålsscorer. Trenger fortsatt å bli enda litt mer iskald i avslutningene.

Roberto Firmino 8

Etter en beskjeden start på Liverpool-karrieren, begynner man nå å se konturene av hvorfor Liverpool var villig til å betale så mye for å få Firmino til klubben. Mye involvert offensivt, og viser lekre detaljer, som da han slo tunell før han spilte fri Milner etter fem minutter. Er gassen i Liverpools angrep de gangene han får til en touch-spillet sitt, og inviterer ofte til veggspill.

Christian Benteke 7

Et konstant uromoment inne i boksen, og drar på seg mye oppmerksomhet som gir andre mer plass. Kommer bedre til rette som oppspillspunkt nå.

Innbyttere:

Adam Lallana:
Spiller noen sekunder for lite til å få karakter. Jobber knallhardt fra første stund.

Lucas:
Spiller ni minutter. Våken og god pasning mot Ibe tre minutter før slutt, som raskt kunne sendt Liverpool opp i 0-2.