Spillerbørs: Fortsatt fremgang for Mignolet

Liverpools sisteskanse var positiv og vartet opp med flere gode redninger på KC Stadium.

Simon Mignolet 7 : Det ble ingen ny «clean sheet», men resultatet ville utvilsomt vært betydelig styggere om belgieren ikke hadde prestert på dette nivået gjennom oppgjøret. Han vartet opp med noen gode redninger, blant annet på forsøk fra Dame N’Doye, og var trygg med ballen i beina. Baklengsmålet kunne han ikke gjøre særlig mye med.

Emre Can 5: Fokuserte stadig på sine offensive oppgaver, og det var som vanlig en karakteristisk drivkraft i 21-åringen, men bakover har han hatt bedre kamper. Det ble litt for enkelt å passere ham på kanten noen ganger. Selv om det var glimt av klasse fremover på banen, klarte ikke Can å sette sitt preg på kampen fra høyrebackposisjonen.

Martin Skrtel 6: Den beste i forsvaret, men ikke helt oppe på nivået han har vist tidligere. I lufta var motspillerne som regel sjanseløse, og det luktet svidd etter noen taklinger. God med ballen, men pasningene bar ofte preg av sikkerhet istedenfor fremdrift. Totalt sett godkjent av 30-åringen.

Dejan Lovren 6: Kroaten fulgte opp den positive opptredenen mot West Bromwich med en ny brukbar kamp i helrødt. Selv om mange nok vil huske at han ble rundlurt av Sone Aluko etter pause, viste Lovren seg ofte som trygg og solid. Han var stadig på utkikk etter offensive alternativer, men traff ikke alltid med pasningen. Ble tatt ut kvarteret før slutt.

Glen Johnson 5: Svært blandet drops fra backen, som i kveld spilte på venstresiden. Det startet ikke spesielt bra, og han vartet opp med noen merkelige ballberøringer og innlegg, men Johnson ble bedre utover i første omgang. Like før pause hadde han et glimrende raid som burde endt med scoring. Falt litt sammen igjen etter sidebyttet.

Jordon Ibe 6: Et av få lyspunkt fremover på banen. Brorparten av sjansene før pause ble skapt av Ibe på høyresiden. Tenåringen viste prov på hurtighet, finter og rykk, men det ble imidlertid et litt for svakt sluttprodukt flere ganger. Tatt av banen etter en drøy time.

Joe Allen 7: Waliseren fikk mye å gjøre i den klassiske ryddejobben på midtbanen i kveld. Og han klarte seg svært bra. Det høye ballinnehavet til de røde ga Hull store rom foran Liverpool-forsvaret, men Allen jobbet seg imponerende ofte inn og dekket dem. Med ballen fungerte han som et bindeledd, men selv var bidragene tynne fremover på banen.

Jordan Henderson 6: Med kapteinsbindet på venstrearmen var 24-åringen ivrig etter å viste seg rollen verdig. Og det var lite å si på tenningen til Henderson, men i takt med prestasjonen til laget resulterte det ofte med ren frustrasjon. Han kom seg imidlertid til noen brukbare muligheter, men skuddene ble enten litt for veike eller rett på keeper.

Raheem Sterling 5: Ingen god søknad om lønnsforhøyelse i kveld. Det var riktignok tegn til god bevegelighet da han ofte trakk inn i banen før pause, men Hull slet ikke spesielt mye med å håndtere 20-åringen. Utover i kampen ble det også gradvis mer stille fra Sterling, som slet med å treffe med finter og valg.

Philippe Coutinho 6: Gang på gang rykket brassen fra oppasserne sine og ga Liverpool-spillerne muligheter til å ta initiativ fremover, men lite bevegelse og få løp gjorde det ikke enkelt for Coutinho i kveld. Derfor valgte han ofte de spektakulære løsningene, men skuddfoten var ikke godt nok innstilt på KC Stadium. Likevel flere positive takter fra 22-åringen.

Mario Balotelli 4: Det stemte bare ikke for 24-åringen i kveld. Han lot seg tidlig provosere av noen etterslengere, og klarte aldri å respondere på riktig måte. Riktignok viste spissen tendenser til noen gode kombinasjoner, men det ble overskygget av enkle pasningsfeil og opphevingen av offside på 0–1-målet. Ikke mange bra løp, og etter pause var han helt usynlig før han ble erstattet.

Adam Lallana –: Kom inn etter en drøy time, men klarte ikke å sette sitt preg på oppgjøret. Forsøkte seg med noen kombinasjoner

Rickie Lambert –: Tok over for Balotelli etter 65 minutter. Arbeidsforholdene var alt annet enn enkle mot et Hull-forsvar som ikke ga ham en eneste meter for mye.

Lazar Markovic –: Fikk et kvarter på tampen. Rakk ikke å markere seg nevneverdig, annet enn et brukbar løp i boksen, der han ble stoppet før avslutningen kom.