Spillerbørs: Mål og vilje fra Lallana

Adam Lallana scoret for Liverpool og var en av få spillere i rødt som virkelig ville for de røde på Anfield i kveld. Lallana var Liverpools bestemann.

Mignolet 6Gjør en god og viktig reaksjonsredning på Palace sin største sjanse i første omgang. Burde kanskje tatt Puncheons frisparkmål, som kom i "keeperhjørnet".
Can 5Begynte kampen brukbart, men som for resten av forsvaret, så skapte Palace-angrepet stadig mer trøbbel. Tidvis plasseringstrøbbel og tempoproblemer.
Skrtel 6Hadde også problemer med farten og teknikken til Bolasie. Burde muligens også hatt et straffespark mot seg. Med knapp margin forsvarsrekkas bestemann.
Lovren 5Hadde som Skrtel store vansker med Bolasie. Gjør dog noen inngripener som er viktige, men dette ble ingen minnerik kveld for Liverpools bakerste.
Moreno 6Har fart og gjør flere gode offensive bidrag med farten sin. Gikk ut da Rodgers presenterte det siste skuddet på Liverpool-stammen, Sinclair, mot slutten.
Gerrard 6Så ble det tap i siste hjemmekamp for Steven Gerrard. Det var fantastiske scener før kampstart da Gerrard entret banen sammen med sine tre døtre. Og de samme scenene etter kampen, da ingen ville gå hjem, men heller bli igjen for å hedre ett av de største Liverpool-legendene gjennom alle tider. Kunne kommet på scoringslista, men dessverre sto keeper Hennesey i veien.
Henderson 6Var et aktivum og hadde flere gode scoringsmuligheter, men marginene var ikke helt på Jordans side. Gjorde sitt for å holde oppe intensiteten i Liverpools offensive spill, men ble for mye nesten i kveld.
Lallana 7Fikk en gavepakke fra den tidligere Liverpool-spilleren, Kelly. Hennesey gikk ned og Lallana skjøt opp. Jobbet hardt og var mye av beholdningen i Liverpools offensive spill. Ble erstattet av Lucas 25 minutter før slutt. Var den eneste av Liverpool-spillerne som virkelig ville i dag.Liverpools bestemann.
Ibe 6Fikk ikke de store sjanser, men viser noe prov hva han kan. Har fysikken i orden og vi gleder oss til fortsettelsen, Jordon.
Coutinho 6Er overlegn teknisk på midten, men dette var som for flere av lagkameratene dagen da lite lykkes for den briljante brassen.
Sterling 5Er aktiv og får mye ball, men har mistet mye av drivet som han var så kjent for. Utfordrer, men mister ballen og faller alt for ofte. Sterling bør skrive under for Liverpool og konsentrere seg om å komme seg tilbake i god, gammel form. Nå har formen vært dalende alt for lenge.
Sinclair 0Fikk i de få minuttene han fikk i Liverpools trøye vist noe av det han kan. God innsats.
Leiva 0Brasilianeren ble alt for stillestående. Alt for lite sprut. Feller Zaha utenfor 16-meteren. Ikke hans skyld at dommeren pekte på straffemerket.
Lambert 0Tok plass på spissplass da han kom inn for Ibe. Fikk ikke markert seg noe særlig.