Spillerbørs: Milner jobbet hardest

Liverpool-spillerne skuffet stort i hjemmemøtet med West Ham lørdag ettermiddag.

Simon Mignolet – 5: Kan ikke lastes for baklengsmålene, men de var samtidig ikke helt umulige å ta. Til tross for resultatet hadde han ikke altfor mye å gjøre. Reddet noen skudd som ikke var spesielt farlige.

Nathaniel Clyne – 5: Fremsto nokså pålitelig på høyresiden fra start, der han stadig ble med frem, men han slo lave og upresise innlegg mot boksen, og var uvanlig ujevn med ballen i beina.

Martin Skrtel – 4: Startet med en svak klarering som etter hvert endte med 0–1, men gjorde det ellers greit i luftduellene. Ryddet unna litt i boksen, men var tam og rygget da Diafra Sakho scoret det tredje.

Dejan Lovren – 3: Begynte friskt og gjorde det enkelt, men så ble han overmodig og surret vekk ballen på midten. Det samme skjedde i forkant av 0–2-målet. Ble rundet noen ganger i begge omganger og hadde en vond dag på jobben.

Joe Gomez – 4: Trivdes ikke med det offensive ansvaret som innebar mot lavtliggende gjester. 18-åringen åpnet ujevnt, tapte duellen mot Manuel Lanzini på 0–1-scoringen og gjorde en del feil, inkludert flere dårlige innlegg, fremover. Vant noen dueller på siden sin.

Lucas Leiva – 5: Hadde en rolle som tillot ham å diktere tempoet, men det gikk litt for sakte. Litt bedre før pause enn etter. Taklet etter hvert på seg gult kort for flere forseelser.

James Milner – 6: Løp mest av Liverpool-spillerne i dag, men han virket noe utilpass. Ganske redusert med ballen under press, spesielt på kantene, men skapte likevel mest av dem i rødt. Liverpools beste – av mangel på bedre alternativer – uten å imponere.

Emre Can – 5: Åpnet friskt, var veldig offensiv, ba stadig om ballen og involverte seg så ofte han klarte. Slo noen svake feilpasninger, men gjenvant ballen. Ble ofret i pausen.

Roberto Firmino – 6: Spilte sin første hjemmekamp fra start og presenterte seg tidlig med en knallskudd i stolpen fra 25 meter. Brassen vartet opp med noen smarte pasninger, men falt etter hvert litt ut av kampen. Bommet siden på en del pasninger, før manageren tok ham ut i andre omgang.

Philippe Coutinho – 5: Holdt ikke sin egen standard i dag. Det var lite som stemte, og selv om han likevel var blant de mer friske på et tamt Liverpool-lag, fikk han bare 52 minutter på banen etter å ha pådratt seg to gule kort, ett av dem for ordbruk.

Christian Benteke – 5: Var veldig lite involvert, særlig i starten, og han kom aldri til sin rett. Fikk lite å jobbe med og var nokså isolert på topp, men kjempet hardt og holdt forsvarerne varme i trøya.

Alberto Moreno – 6: Fikk spille hele andre omgang og var et friskt pust. Slo til med kjempetakling i starten, og han var offensiv, men det ble ofte litt for trangt ute på kanten. Skapte ikke like mye som man håpet.

Danny Ings –: Kom inn til sin debut i det 61. minutt. Løp mye og var ivrig etter å vise seg frem, men ble det bare nesten. Klarte ikke å gjøre altfor mye den knappe halvtimen.

Jordon Ibe –: Ble byttet inn med drøyt ti minutter igjen på klokka. Fikk til et lavt og godt innlegg med en gang, men rakk ikke å vise seg mer frem.