Spillerbørs: Moreno har spilt seg inn på laget - Ings ga mer energi

Alberto Moreno, målscorer Danny Ings og Mamadou Sakho synes vi var de som fremhevet seg mest da Liverpool ikke fikk mer enn et hull på byllen mot Norwich.

Simon Mignolet 6 – Får ikke nok kraft i utboksingen som gir utligningen til Norwich. Gjør en god redning da gjestene nær tar ledelsen like etterpå. Ellers våken på det lille han har å gjøre.

Emre Can 6 – Gjør en grei jobb i forsvaret når han får tid på seg, som i 1.omgang, men slurver med fremspillene. Da kampen åpnet seg mer opp etter pause hang han ikke alltid med i svingene.

Martin Skrtel 6 – Stort sett solid i duellene, men har også noe rusk og virker ikke å være i form.

Mamadou Sakho 7 – Den beste i den bakre treeren. Tar for seg i lufta og på bakken og med unntak av et par smålfeil er han også den som er mest presis med fremspillene.

Nathaniel Clyne 6 – Hans «problem» er at han er en back og ikke en vingback. Stødig bakover, men bidrar nokså lite offensivt.

Lucas Leiva 6 – Gjør som vanlig en oppofrende innsats, og vinner en del baller, men vaklet av og til når det en sjelden gang ble utfordret av hurtig spill fra motstanderen.

James Milner 5 – Milner løper og løper, og i dag kom han også fram til et par sjanser, men det blir dessverre veldig lite ut av det. Minus også for svake dødballer.

Alberto Moreno 7 – Nok en god kamp av spanjolen. Var foretaksom med sin store fart, slo en del bra pasninger inkludert assist til scoringen, og hadde også avslutninger. Har spilt seg inn på laget denne uka. Alt i alt synes vi han fortjener tittelen Liverpools beste, i kamp med Sakho og Ings.

Philippe Coutinho 6 – Med tre stoppere og Lucas og Milner blir det lagt store kreative skuldre på Liverpools brasilianske nr. 10. Var den en følte kunne komme opp med en løsning, men varierte ganske mye i prestasjonene i dag og får trekk for å brenne kjempesjansen i 2.omgang da Danny Ings for nærmest blank goal var et pasningsalternativ.

Daniel Sturridge 5 – Det var godt å se Daniel tilbake og en anta at han ga Liverpool en ny trussel, men foreløpig er han for rusten til at en kunne se det i praksis.

Christian Benteke 6 – Vil trolig trives bedre med en partner som Sturridge eller Ings, og i dag var han nesten for lite egoistisk da han prøvde å passe til Milner istedenfor å skyte selv. Må imidlertid bli mer bevegelig.

Danny Ings 7 – Et friskt pust. Fin scoring og nære på også et par andre ganger, da forsvaret til Norwich endelig fikk noe som minnet om pest og plage å bryne seg på. Mangler dessverre litt fart, men energien fikk fart i The Kop som vil «forlange» at han også spiller neste kamp.

Adam Lallana – Er nære på et par ganger til å komme til gode sjanser, og bidrar med initiativ, men har en tendens til å bli med nesten.

Roberto Firmino – Litt som Lallana. Aktiv da Norwich ble presset bakover i sluttminuttene, men vi venter fortsatt på den forløsende pasningen eller det vakre skuddet.