Sterling borte fra trening for andre dag på rad

Raheem Sterling meldte seg syk onsdag, og er heller ikke med på dagens Liverpool-trening.

Det har vært et par turbulente døgn rundt Raheem Sterling, etter at han i samtaler med Liverpool gjorde det klart at han ønsket å bli hjemme fra treningsleiren til Asia og Australia, som Liverpool drar på til søndag. 

Etter dette meldte han seg syk til onsdagens trening. Liverpool har imidlertid stått på sitt, og sagt at Sterling skal på tur uansett - med mindre man før søndag blir enig med Manchester City om en overgang verdt 50 millioner pund

Også torsdag uteblir Sterling fra terningsfeltet og er isteden hjemme i Southport, melder både Liverpool Echo og The Times. 

Det skal være rutine i klubben at spillere som melder seg syke får besøk av lege. Om legen har vært på besøk hos Sterling i går er ikke kjent ennå. 

Ifølge Liverpool Echo er det slik at en spiller som ikke møter til trening etter eventuelt å ha blitt erklært frisk av en lege, vil kunne bli bøtlagt. 

- Liverpool har bekreftet at Sterling ikke er tilstede, men gir ingen oppdatering på om de anser sykdommen å være grunn til å være borte, skriver Telegraph. 

LES OGSÅ: Beordres med på tur