Sterling forventet å bli med til Østen

Det er stillstand angående de to antatt største overgangene for Liverpool denne sommeren, Raheem Sterling til Manchester City og Christian Benteke fra Aston Villa.

Aston Villa vil at Liverpool skal innfri en salgsklausul på £32.5M for Christian Benteke, mens de røde på sin side har avslått bud på £30M og £40M fra Manchester City for Raheem Sterling og med et antatt ønske om £50M før det kan bli aktuelt med et salg.

To nokså like situasjoner, som ifølge Liverpool Echo nå er i stillstand. Liverpool skal verdsette Benteke til rundt £20-25M, men håper at man kan komme til et kompromiss og at spillerens sterke ønske om å bytte klubb til slutt ender med at Villa vil fire på kravene.

Samtidig respekterer man at Villa i praksis gjør det samme som Liverpool gjorde med Luis Suarez og nå gjentar med Raheem Sterling, at en kun er villig til å selge for en pris som det ikke kan forhandles om.

Både Christian Benteke og Raheem Sterling har to år igjen av sine avtaler og har gjort det klart at de ikke er interessert i å skrive under på nye kontraktsforslag fra sine klubber.

Liverpool forventer dermed at Raheem Sterling vil være en del av troppen som skal spille pre-season kamper i Østen og Australia, med avreise til Thailand førstkommende søndag.

Både Manchester City og Aston Villa reiser for øvrig på treningsleire førstkommende torsdag, til henholdsvis Australia og Portugal.