Sterling med i troppen til Asia og Australia

Raheem Sterling ba om å ikke bli med på treningsleir, men er med i troppen. Det er derimot ikke Mario Balotelli, Fabio Borini og Jose Enrique.

Raheem Sterling har blitt inkludert i troppen som skal være med på Liverpools pre-season turné til Asia og Australia, selv om han selv har ytret ønske om å ikke dra.

Men Liverpool gir et klart signal om framtiden til flere andre spillere. Verken Mario Balotelli, Fabio Borini eller Jose Enrique er tatt med i 30-mannstroppen. 

Dermed er det ganske klart at Liverpool ønsker å finne nye arbeidsgivere for de to italienerne og den spanske backen i sommer. Rickie Lamberts fremtid på Anfield har også vært usikker, men han er med i troppen. 

Saken fortsetter under bildet.

BLIR HJEMME: Fabio Borini, Jose Enrique og Mario Balotelli.

Roberto Firmino vil ikke være en del av troppen, siden han har ekstra fri etter Copa America. Det samme gjelder Philippe Coutinho og Emre Can, som var med i henholdsvis Copa America og U21 EM.

Flere akademi-spillere er også med i troppen, og vil sannynligvis få prøve seg i noen av treningskampene. Forsvarsspillerne Dan Cleary og Joe Maguire, midtbanespillerne Pedro Chirivella og Jordan Rossiter, samt angriperne Ryan Kent, Harry Wilson og Sheyi Ojo.

Jerome Sinclair, som fikk sin Liverpool-debut på tampen av forrige sesong er imidlertid utelatt fra troppen. Han postet en kryptisk beskjed på Twitter på fredag, som kan bety at han er på vei bort.

- Noen ganger er ikke ting ment å være! Spennende tider likevel! Nytt kapittel starter, spennende å se hvor dette året tar meg, skrev han.

Han er blant annet blitt koblet til et låneopphold til Burnley. 

Her er troppen

Mignolet, Bogdan, Fulton, Clyne, Gomez, Lovren, Moreno, Toure, Wisdom, Cleary, Skrtel, Sakho, Maguire, Allen, Henderson, Lucas, Milner, Chirivella, Rossiter, Teixeira, Ibe, Kent, Ojo, Wilson, Lallana, Markovic, Sterling, Ings, Lambert, Origi.

Flyet med Liverpool-spillerne letter søndag ettermiddag, og første stoppested er Bangkok, før turen går videre til Brisbane, Adelaide og Kuala Lumpur.

Det store spørsmålet er selvsagt om Liverpool kommer til noen enighet med Manchester City om en pris på Sterling før det, og om spilleren selv kommer til å møte opp på flyplassen.

Hvis han ikke skulle gjøre det, vil han blant annet risikere bøtelegging fra klubben.