Sterling splitter supporterne

Skal Liverpool kvitte seg med Raheem Sterling, eller tviholde på ham? Meningene er delte blant våre medlemmer.

Raheem Sterling er fortsatt sommerens store «snakkis» blant Liverpools supportere.

Kommentarfeltene på supporterklubbens facebookside viser med all tydelighet at Sterling splitter supporterne. Noen ønsker å beholde ham for enhver pris, mens andre er enige med Mark Wright, og mener at Liverpool bør cashe inn og gi slipp på 20-åringen.

Her er et knippe meninger fra våre medlemmer på facebook:

Bjørn Are With Andreassen:
Han har 2 år igjen av en kontrakt. Hvem er det som skal bestemme i en klubb? Fotballspiller eller klubben? Personlig mener jeg at det i slike saker som dette at klubben skal handle med hard hånd. Blir han ikke solgt for det klubben vil ha og spiller ikke gir alt, så får spiller om så spille på andrelaget og klubb senere selge med tap.

Roar Børresen:
Behold han og la han kjempe seg til plassen på laget. Ingen 20-åring blir motivert av penger i lang tid. Han kan bidra til topp 4 plassering for Liverpool. Hvis han blir solgt kan han bidra på et annet lag til at det ikke blir topp 4 plassering for Liverpool. Når CL-plass er sikret vil han helt sikkert skrive ny kontrakt.

Ronny Hansen:
Vi blir tilbudt veldig mye penger for en spiller som nesten ikke gjør noe annet enn å løpe fort, galskap å ikke cashe inn!

Mikkel Per Buljo:
Tipper at Sterling blir solgt, men det tippa jeg også at Suarez også ble sesongen før han ble vår store helt. Jeg håper at jeg tar feil igjen.

Jan Nordvang:
Han fortjener ikke å være i Liverpool, ingen er større enn klubben! Han må vise at han kan prestere over tid, og han må vise at han kan utgjøre en forskjell i de store kampene. Da kan han begynne kreve. Best for klubben å selge, vi trenger ikke all denne støyen som følger med.

Bjørnar Øien:
Sett han på tribunen og hold ham unna andrelaget også. Ingen spillere er større enn klubben. Sitter han der i ett år så får vel pipa en annen lyd.

Tor-Ørjan Bjørnestad:
Vi mennesker presterer best når motivasjonen er riktig. Unge lovende RS er slik jeg ser det motivert av egen vinning og kun det. Kortsiktig tenkt av gutten, men slik er det. Selg han og sats på spillere som er lojale mot LFC.

Rikard Ask:
Tror agenten hans har ødelagt mye av tankegangen til den unge gutten. Det har blitt for mye styr rundt han som person den siste tiden. Han har 2 år igjen av kontrakten. Men samtidig så virker det som om at hjerte og det å "blø" for drakta ikke er der. Han må skjerpe seg.

Harry Steen:
Selg, selg, selg. Hva har han prestert siste sesong egentlig? Faller lett, egoistisk, scorer lite mål. Bedre å være med å tømme kontoen til City, og muligens kjøpe noen med hjerte istedenfor kalkulator som teller pund inn på konto.