Stor tro på Origi og Firmino

Sommerens nyervervelser vil skinne etter å ha tilpasset seg engelsk fotball, tror Christian Benteke.

Liverpool stilte med både Divock Origi og Roberto Firmino fra start i Jürgen Klopps første seier som rød sjef, hjemme mot Bournemouth onsdag, og duoen får skryt av angrepskollegaen.

– Jeg var ikke på banen, og jeg var ikke den eneste, men man kunne se at alle var fornøyde med hvordan vi spilte. Alle ønsker å gjøre sitt beste for manageren, supporterne og seg selv, sier han til LFCTV.

Les også: – Firmino vil levere oftere med Klopp

Det var spesielt Firmino som sto frem under flomlysene på Anfield, og nå tror flere at brassen kan være aktuell for sin første ligastart siden 20. september når Chelsea tar imot Liverpool i morgen.

– Skikkelig begeistret

Benteke har ikke rukket å spille mange kamper med 24-åringen hittil – mye på grunn av skader dem imellom og rotasjon på laget – men han satser på suksessfullt samarbeid med søramerikaneren.

Saken fortsetter under.

– Alle vet hvor god Roberto er. Han trenger bare litt tid for å bli vant til engelsk fotball. Jeg er skikkelig begeistret over å få spille sammen med ham. Sesongen er lang, vi har mange kamper, så vi kommer til å spille sammen, forteller Benteke.

Enda lenger frem på laget har Origi bekledd spissplassen i samtlige av Klopps startellevere så langt – med småskader for både Benteke og Daniel Sturridge. Liverpool kjøpte ham allerede i fjor sommer, men 20-åringen tilbrakte forrige sesong på lån i Lille.

– Strålende kvaliteter

– Dette er noe helt nytt for ham. Han spilte i den franske ligaen forrige sesong, og nå det er nytt. Han har kommet til en større klubb i Liverpool, så han må bare lære for hver dag som går, slik som alle andre, sier Benteke.

– Jeg liker Divock, og jeg liker den spillertypen. Han har strålende kvaliteter. Jeg tror alle på laget vet det, og nå gjelder det bare for ham å vise det på banen.

Benteke er for øvrig klar for møtet med Chelsea lørdag, ifølge seg selv. Spissen sto over mot Bournemouth grunnet en liten kneskade, men friskmelder seg selv i intervjuet med klubbens TV-kanal.

Avspark i London er i morgen klokka 13.45 norsk tid.