Stortap for U21

Liverpool U21 tapte i ettermiddag hele 4-0 for Chelsea i en seriekamp spilt bak lukkede dører på Cobham i London.

Bertrand Traore headet vertene i føringen fem minutter før pause, da han dukket opp ved bakre stolpe på et frispark som ble slått inn i feltet.

Ruben Loftus-Cheek økte til 2-0 bare sekunder ut i andre omgang, da han løp forbi fem Liverpool-spillere og satte ballen i mål bak Ryan Fulton.

To scoringer til i løpet av de neste tre minuttene punkterte kampen fullstendig. Tammy Abraham satte først et straffespark i mål, før han nettet fra kloss hold etter forarbeid av Charlie Musonda.

Liverpool kjempet for en redusering, men klarte ikke å finne åpninger i Chelsea-forsvaret. Adam Phillips kom nærmest med et frispark som gikk like over, og Jerome Sinclair hadde også et par sjanser uten å få uttelling.

Jack Dunn og Daniel Trickett-Smith var tilbake etter skader, og fikk innhopp fra benken i andre omgang.

Liverpools lag: Fulton, Whelan, Maguire, Cleary, Brewitt, Chirivella, Wilson (Marsh), Phillips (Dunn), Sinclair, O’Hanlon, Madger Gomes (Trickett-Smith). Ubenyttede reserver: Firth, Virtue.

Kilde: Liverpoolfc.com