Sturridge blir ikke risikert

Engelsk presse forventer at Daniel Sturridge verken vil være på banen eller på benken i kveldens semifinale mot Chelsea, men vil gjøre sitt comeback etter skade mot West Ham til helgen.

Daniel Sturridge er tilbake i full trening, men Brendan Rodgers har vært forsiktig med å spå noe om når spissen kan være i spill igjen. Noen har også antydet at dette er et psykologisk spill foran returkampen mot Chelsea, hvor Liverpool ønsker at Chelsea skal gjette om Sturridge blir benyttet eller ikke. Til engelske morgenaviser antyder imidlertid Rodgers at Daniel ikke blir benyttet i kveldens kamp.

- Det er ikke noe vits i å ha en psykologisk trussel hvis han ikke kan spille, sier manageren til The Guardian.

– For oss dreier deg som om en vurdering hvorvidt det er en risk verdt å ta eller ikke. Hvis ikke, da er han forhåpentligvis klar innen helgens kamp.

- Det er viktig at han er tilbake i full trening og spillerne har greid seg meget bra uten ham, spesielt de siste ukene, slik at vi tar det med i vurderingen. Hvis han er på benken vil det bety at han er i stand til å bidra. Han er en spiller i toppklasse og hvis han kommer på banen håper vi han kan gjøre det bra for oss.

Daniel Sturridge har reist sammen med troppen til London, men de lokale journalistene på Merseyside synes samstemte i at han ikke vil være på banen i returkampen mot Chelsea.

Liverpool er ventet å starte med de samme elleve som spilte 1-1 mot Chelsea på Anfield: Mignolet; Can, Skrtel, Sakho; Markovic, Lucas, Henderson, Moreno; Gerrard, Coutinho; Sterling