Sturridge har reist tilbake til Liverpool

I kveld melder det engelske landslaget at Daniel Sturridge har trukket seg fra troppen og tatt turen tilbake til Merseyside på grunn av en skade han pådro seg mot Manchester United i går.

Spissen, som sluttet seg til troppen på St. George's Park mandag, har problemer med hofta etter storkampen på Anfield i går, og etter en scan i ettermiddag bestemte landslagslegene seg for at Liverpool-angriperen må stå over England-kampene mot Litauen og Italia, bekrefter FA.

Les også: Lallana trekker seg fra troppen

Roy Hodgsons utvalgte tar imot førstnevnte på Wembley i EM-kvalifiseringen førstkommende fredag kveld, før troppen, uten en lyskeskadet Adam Lallana, reiser sørover og møter Italia i en privatlandskamp tirsdag 31. mars.

Daily Express-journalist Paul Joyce påpeker at det trolig ikke er en spesielt alvorlig skade ettersom Sturridge, som scoret de rødes mål, klarte å fullføre kampen mot «De røde djevlene», men det tas ingen sjanser som kan forverre situasjonen. I avisen legger han til at dette ikke skjer som følge av eventuelt press fra Liverpools apparat.

Neste kamp på programmet for Liverpool er borte mot Arsenal lørdag 4. april.


REDUSERING: I går fant Sturridge veien til målet for 40. gang i Liverpool-trøya. (Video: TV 2)