Sturridge ikke med til Bordeaux

Daniel Sturridge vil ikke være med troppen som reiser til Frankrike for å spille Europa League denne uka. Oppdatering om skaden til Jon Flanagan.

Ifølge Daily Telegraph vil Daniel Sturridge ikke være med i troppen når Liverpool på torsdag starter sesongens spill i Europa League med en bortekamp mot Bordeaux.

Manager Brendan Rodgers håper imidlertid at spissen kan være tilgjengelig for en plass på benken når en skal møte Norwich i neste ligakamp førstkommende sesong på Anfield.

Sturridge tilbrakte lang tid i Los Angeles for å bli kvitt sine skadeproblemer og nå har Jordan Henderson også reist til USA med håp om at en kan komme til bunns med hans vonde hæl. Fra Liverpool skal det ha blitt understreket at dette ikke er et tegn på at klubbens eget medisinske personell ikke er av ønsket standard, men at man søker ekstern ekspertise for å kunne nyte godt av de som er aller best avhengig av hvilken type skade det er.

Et annet eksempel er Jon Flanagan, som nettopp skal ha kommet tilbake fra Qatar etter behandling på sitt opererte kne. Scouseren skal ha som håp å kunne være tilbake på banen igjen ved juletider.