Sturridge nærmer seg

Liverpools manager forteller at Daniel Sturridge jobber hardt på treningsfeltet for å komme tilbake på banen, og den skadeplagede spissen skal ikke være langt unna et etterlengtet comeback.

Landslagsangriperen rekker trolig ikke kampene mot Chelsea i ligacupsemifinalen, men Brendan Rodgers sier han nærmer seg. Det forventes at storscoreren er tilbake i løpet av de par neste ukene.

– Han gjør det bra. Han er ikke klar ennå, men han jobber veldig hardt, forteller Liverpools manager til pressekorpset på Melwood i ettermiddag, i forkant av morgendagens storoppgjør mot Chelsea på Anfield.

Les også: Husvarm på Melwood igjen

Sturridge har ikke vært på banen for de helrøde siden august, og han brukte juleperioden til knallhard trening i USA. I begynnelsen av januar var 25-åringen tilbake blant spillerne på Melwood, hvor han har trent ute og med ball.

Manageren fikk ingen spørsmål om tilstanden til spillere som Joe Allen, Brad Jones og Steven Gerrard. Jon Flanagan jobber fortsatt med rehabiliteringen av kneet, og manageren fortalte talkSPORT i formiddag at scouseren ikke er altfor langt unna et comeback.

 

❤️⚽️

A photo posted by Official Daniel Sturridge (@dstudge) on