Sturridge uaktuell mot Bournemouth

Daniel Sturridge er fortsatt skadet og ikke med i morgendagens kamp mot Bournemouth. Se hva Jürgen Klopp sa på dagens pressekonferanse.

Jürgen Klopp antyder at det vil bli gjort en del utskiftninger på laget mot Bournemouth, både fordi det er et hardt kamp-program, men også fordi det er noen småskader i troppen i tillegg til de langvarige skadene. Daniel Sturridge er fortsatt uaktuell for spill.

Om situasjonen til Daniel Sturridge

- Det er intet nytt om Sturridge, han vil ikke være tilgjengelig til kampen i morgen. Han har fremgang, men vi må vente. Han driver for tiden med innendørstrening.

Om hvor lang tid han må ha i Liverpool...
- Det er umulig å gi noe klart svar på hvor lang tid det vil ta. Tottenham og Rubin Kazan var vanskelige nok kamper, Southampton er ubeseiret på bortebane, men det er ikke noe problem for ham at dette må ta tid. Jeg vet at dersom du kommer til en ny klubb må du akseptere at det ikke er lett i starten.

- Det er en god atmosfære i klubben og jeg liker hva jeg holder med. Dessverre hvis noen tror dette vil gå fortere enn hva som er tilfellet.

 Om bytter på laget
- Jeg vet ikke hvor mange bytter vi vil gjøre, men vi vil foreta justeringer. Min tanke er at jeg skal ta ut et lag som skal vinne kampen. Med det kamp-programmet vi har nå må vi gjøre noen utskiftninger. Det har ingen ting med denne cupen å gjøre, dette er en viktig turnering for meg. Vi må også vente på noen beskjeder angående skadede spillere, vi har noen mindre problemer som vi vil vite mer om i morgen, samt at James Milner er suspendert.

 Om engelske cuper
- Det har jeg ikke fått satt meg inn i, men for meg er det alltid det samme - jeg ønsker å vinne hver kamp. Nå er dette verdens viktigste turnering, siden neste kamp er i Capital Cup i morgen.

Om spillere på utlån
- Jeg forstår ikke alle reglene, de er helt annerledes her enn i Tyskland, og det er noe jeg må sette meg inn i.

Om Cameron Brannagan og hans nye kontrakt
- Jeg liker hans stil og han er virkelig et talent. Jeg vil gratulere både ham og klubben med ny kontrakt.

Om unge spillere
- Vi må lære at vi gir disse guttene nok tid. Vanligvis er en manager i en klubb som dette under stort press, men i likhet med i Dortmund vil jeg gjøre det jeg kan for å hjelpe disse spillerne i å utvikle seg. Vi ønsker alle suksess, men kanskje er jeg mer tålmodig enn andre folk.