Sulten på suksess

Daniel Sturridge kan nesten ikke vente med å komme tilbake i spill på et ungt lag som har vist fremgang de siste ukene.

I et eksklusivt intervju med Liverpoolfc.com forteller Sturridge om rehabiliteringen i USA, hvordan han likevel har fulgt med på hvordan hans lagkamerater har gjort det, at han nå er ivrig etter å få spille og oppnå suksess, hvordan han håper å betale tilbake den gjeld han føler hans skylder Liverpool FC og klubbens supportere, og få være med på den utviklingen som er startet med et ungt mannskap på Anfield.

Du kan se (krever abonnement) og lese hele intervjuet ved å klikke på denne linken. Her er noe av det han fortalte om:

- Min rehabilitering i USA var lignende hva jeg gjorde her med staben i Liverpool. Det var ikke på grunn av dem at jeg bestemte meg for å reise over, det var bare for å kunne få noen nye omgivelser og at jeg ønsket å komme meg litt vekk. Det var annerledes med været, andre mennesker og jeg er fornøyd med hvordan det ble.

- Jeg er ingen god tilskuer, men jeg måtte følge med på hvordan mine lagkamerater gjorde det. Jeg så hver eneste kamp mens jeg var i statene, selv om det noen ganger krevde at jeg måtte opp kl 04.00. Jeg tror det vil ha hjulpet meg når nå har fått fulgt med på hvordan laget har utviklet seg og spilt meget bra.

- Jeg er alltid sulten – og jeg snakker ikke om mat! Jeg er desperat etter suksess og slike stunder som dette gjør at du får åpnet øynene med hva du behøver å gjøre i livet og hva du må gjøre i din karriere. Det har vært viktig for meg å arbeide hardt og det er klart at det vil sitre noe ekstra når jeg kommer tilbake på banen igjen.

- Den støtten jeg har fått fra fansen har vært veldig viktig. Forhåpentligvis kan jeg gjengjelde det med hva jeg gjør ute på banen og at jeg kan bidra til at laget får suksess og vinner sølvtøy de neste årene. Jeg signerte en kontrakt i oktober og har bundet meg til klubben på lang sikt, slik at jeg har noen år på meg til å betale tilbake. Snart vil denne sesongen og tiden jeg har vært ute være noe for historien og jeg ser fram til noe som forhåpentligvis vil bli en skadefri avslutning.

- Det har vært spennende å følge guttene som har vist stor viljestyrke og stor fremgang de siste ukene. Vi var veldig uheldige i Capital One Cup, men det er slikt som kan skje. Vi vil lære av det. Vi har en veldig ung tropp, folk er ikke klar over hvor ung spillerstallen vår er. Vår leder og frontfigur Stevie vil snart reise og han vil bli en meget vanskelig person å erstatte, men alle vil suge til seg den erfaringen og det lederskapet som vi kan lære fra ham.  Jeg er sikker på at andre da vil stå fram for å kunne bringe fremtidig suksess til denne klubben, slik det er blitt gjort tidligere.