Sunderland fortsetter å følge Ilori

Lokalavisen Sunderland Echo bekrefter at Sunderland fulgte Tiago Ilori fra tribuneplass da han spilte for Portugal U21 forrige uke. Everton og Celtic skal også ha et øye med spilleren.

Avisen skriver at Sunderland har hatt Ilori under oppsikt under 22-åringens utlån til Bordeaux denne sesongen. På fredag var klubben representert på tribunen da Portugal møtte Danmark i en U21-landskamp, som for øvrig endte målløs. Everton og Celtic skal i tillegg ha hatt speidere til stede med tanke på Ilori, mens Liverpool også fulgte sin mann på stadion.

Det er ikke første gang at Sunderland har sjekket spilleren som er født i London.

Sunderland Echo skriver at Ilori har imponert for franske Bordeaux denne sesongen, etter å ha vært på utlån til Granada forrige sesong. De tror imidlertid køen av midtstoppere blir for lang på Anfield for spilleren som kostet Liverpool £7M fra Sporting.

Sunderland vil ventelig fortsatt følge Ilori med en mulig tanke på bud og kjøp. Sunderland vil behøve å styrke sitt midtforsvar foran neste sesongen siden kontraktene til de erfarne forsvarerne Wes Brown og Anthony Reveillere løper ut. Sebastian Coates og Santiago Vergini er i klubben på lån ut denne sesongen. Coates kommer som kjent fra Liverpool, men den lange søramerikaneren har ikke greid å danke ut det rutinerte stopperparet Brown og John O’Shea.