Supporterklubben fortsatt størst

Tallene fra Supporterunionen for Britisk Fotball viser at Liverpool fortsatt er den største supporterklubben i Norge. Vi øker også mest.

6. plass eller ei – supporterklubben er fortsatt den største i landet, og er også den av medlemsklubbene i Unionen for britisk fotball som øker mest.

Tallene per 1. juni viser at følgende styrkeforhold:

1. Manchester  United       41562 (-444)
2. Liverpool FC                   40231 (+2150)
3. Arsenal                             7094 (+394)
4. Tottenham                       4351 (+86)
5. Leeds United                  4351 (-229)
6. Chelsea                           2750 (+150)
7. Manchester City             2015 (+11)

Les også:
Passerte 40.000 medlemmer

Størst i Norge igjen!

Imponerende tall
Daglig leder, Tore Hansen, er selvsagt godt fornøyd med å beholde posisjonen som den største Supporterklubben i Norge. – Manchester United er som forventet størst totalt, men de er branch for Sverige og Danmark også, og hvis man korrigere for dette er vi fortsatt størst i Norge. Det synes jeg er imponerende etter en så svak sesong vi har lagt bak oss. Jeg er utrolig stolt over engasjementet og interessen folk viser for LFC her i landet.

Hva tror du veksten skyldes?
- Det er faktisk vanskelig å finne enkle svar. United har hatt et par sesonger under pari for deres del, mens vi fikk et bra oppsving etter våren 2014. I tillegg har vi sett at vi har utrolig tålmodige og lojale supportere der ute. Liverpool-grunnfjellet er knallsterkt, og det reflekterer disse tallene bra, synes jeg. - Vi står oss nok best i motgang og medgang, og det er dessuten billig å være medlem av Supporterklubben.
- Flere og flere har også forstått at vi ikke bare utgir et medlemsblad, men at Liverpool.no også betales av kontingentpenger. Samt at vi bidrar med flere hundre tusen kroner hvert år til gode hjertesaker.

Må jobbe hardt videre
Hvordan skal dere ta igjen Manchester United?
- He-he, det hadde vært hyggelig og gått forbi rivalene våre. Hovedfokuset blir imidlertid å forbedre det vi holder på med selv. Vi har et stort digitalt prosjekt på gang og håper å lansere nye kanaler tidlig i 2016. Utfordringene fremover ligger digitalt, utnytte mulighetene og potensialet vårt godt nok. Vi har allerede tatt grep, men det vil skje mye på den fronten de neste månedene.
- Samtidig er det verdt å minne medlemmene våre på at når Liverpool og United «kolliderer» på sendeskjemaet til TV2 er det tabellposisjon og medlemstall i supporterklubbene som kan være med å avgjøre hvilken kamp som skal sendes, så vi håper og tror mange fornyer medlemskapet nå i sommer eller er med å verve inn nye medlemmer, slik at vi neste sommer står aller øverst på Supporterunionens liste!

Her kan du bli medlem eller verve medlemmer til Supporterklubben.

Her kan du laste ned Supporterunionens Håndbok for 2015/16.