Suso i aksjon for U21

Suso spilte en omgang da Liverpool U21 vant 2-0 over Shrewsbury Town i en treningskamp i dag. Jerome Sinclair og Cameron Brannagan gjorde målene for de røde.

Shrewsbury stilte med sju seniorspillere i kampen på akademiet i Kirkby i dag.

Suso, som ikke har spilt for Liverpools førstelag siden ligacupkampen mot Middlesbrough den 23.september, spilte første omgang av kampen. Liverpoolfc.com melder at 21-åringen virket komfortabel etter sitt lange skadeavbrekk. Han ble erstattet av Alex O'Hanlon ved halvtid.

Suso spilte i 10'er-rollen bak duoen Jerome Sinclair og Samed Yesil, mens Cameron Brannagan og Jordan Lussey hadde det defensive midtbaneansvaret foran tre stoppere.

Sinclair gjorde kampens første mål, midtveis i første omgang, mens Brannagan sikret seieren etter pause på en flott avslutning på halv volley.

Liverpools unge lag imponerte i en fysisk tøff batalje. U18-lagets Sam Hart og U16-lagets Connor Masterson fikk prøve seg for første gang på U21-nivå. Sistnevnte spilte det siste kvarteret.

Liverpools startoppstilling var som følger: Vigouroux, Randall, Cleary, Maguire, Lussey, Brannagan, Kent, Ojo, Suso, Yesil, Sinclair.