Synes sommerkjøpene har tilpasset seg

Liverpool-manager Brendan Rodgers gleder seg til den siste halvdelen av sesongen.

– Det er en utviklingsprosess. Vi forbedrer oss med trening, arbeid og tillit til arbeidsmetodene. Slik er det i år også. Vi blir bedre, og vil kjempe helt til sesongslutt, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

Les også: Gleder seg til å besøke Villa Park

Liverpool-sjefen synes det er viktig at spillerne og trenerstaben nyter presset som hører til sesonginnspurten. Selv føler han at han vokser med forventningene, og nå håper den nordirske manageren at Anfield-klubben kan kopiere den gode avslutningen på forrige sesong.

Da plukket rødtrøyene hele 48 poeng på de 19 siste kampene.

– I fjor omfavnet vi forventningene, og det vil jeg gjerne at lagene mine skal gjøre. Belastningen på spillerne er tilpasset over hele sesongen. I løpet av pre-season forberedes spillerne, så skal formen vedlikeholdes, og deretter er det den avgjørende konkurransefasen. Det er andre halvdel av sesongen.

Les også: Før kampen: Aston Villa – Liverpool

I begynnelsen av sesongen fikk Rodgers og Liverpool-ledelsen hard kritikk for måten de erstattet toppscorer Luis Suárez (27). Den siste måneden har imidlertid spillere som Adam Lallana (26), Emre Can (21) og Lazar Markovic (20) vist tegn til at de er i ferd med å tilpasse seg livet på Anfield.

Nå håper og tror Rodgers at sommerkjøpene har funnet seg til rette.

– Det var selvfølgelig vanskelig i starten. Det var mange kamper og mange spillere som skulle tilpasse seg. Måten vi spiller på nå er ikke tradisjonell, men jeg tror alle kan selvtilliten i laget. De spiller ballen godt og er i stand til å stenge kamper defensivt. Det er viktig for meg. Jeg håper at det fortsetter.