Takket ikke for kampen

Jürgen Klopp var så forbannet på West Bromwich sitt brutale spill på Anfield i går, at han nektet å takke Tony Pulis for kampen etter den tøffe bataljen som endte med poengdeling.

Craig Gardners horrible takling på Dejan Lovren ble ikke straffet av dommer Craig Pawson, og dette satte sinnene i kok på Liverpool-benken.

– Jeg oppsøkte ikke Pulis etter kampen. Jeg kan ikke si noe mer. Vi vekslet noen ord under kampen. Noen ganger tar det mer enn bare noen få sekunder å roe seg ned igjen. Dersom dere ønsker å gjøre en stor greie ut av dette, får dere bare gjøre det. Noen ganger er det slik som dette. Jeg takker vanligvis for kampen. Jeg gjorde ikke det denne gangen, for det var ingen vennlig tone der ute, sa Klopp til Sky Sports etter kampslutt.

WBA-manager Tony Pulis gjorde ikke noe stort nummer ut av håndtrykket som uteble.

– Klopp må gjøre hva han føler for. Jeg er mer skuffet over at Liverpool kom tilbake og utlignet til 2-2. Klopp var hissig. Jeg har vært hissig på benken i hele mitt liv. Jeg har ingen problemer med det, kommenterte Pulis.

– Vi kom hit og forsøkte å stå i mot dem. Jeg tror ikke det ble delt ut noen kort i kampen. Den store skuffelsen var utligningsmålet deres, la han til.

LES OGSÅ: Håper at skaden til Lovren ikke er alvorlig

(Video med tillatelse av TV 2)