Teixeira får sin store sjanse

Joao Teixeira sier at dette er hans viktigste sommer med tanke på en karriere i Liverpool FC, og han vil gjøre sitt ytterste for å imponere under pre-season kampene.

Liverpool har 29 spillere med seg til de fire kampene i Østen og Australia, inkludert en del unggutter som vil forvente å få noe spilletid spesielt tidlig på turen. Trolig vil for eksempel Liverpool stille med to ulike lag i 1. og 2.omgang mot laget fra Thailand i morgen.

En som nok regnes blant ungguttene, men er blitt 22 år, er Joao Teixeira. Etter et bra låneopphold hos Brighton i Championship forrige sesong håper portugiseren å overbevise Brendan Rodgers om at han har en fremtid i førstelagstroppen.

- Det har vært virkelig tøft for meg, men jeg har arbeidet hardt hele sommeren for å bli frisk og klar for denne treningsleiren, sier Teixeira etter at han er blitt friskmeldt på rekordtid etter et benbrudd mot slutten av forrige sesong.

– Jeg har nå helt klar igjen og forhåpentligvis får jeg spille noen kamper og vist meg fra min beste side.

- Dette er den største sommeren i min karriere. Det var meningen at jeg skulle være med på treningsleir i fjor også, men da ble jeg skadet like før avreise og kunne ikke være med. Dette er derfor den viktigste oppkjøringen til en sesong som jeg har hatt.

- Jeg har nå erfaring fra spill i Championship, og du lærer mye fra å spille med og mot nye og gode spillere.

- Jeg ønsker å bli her i Liverpool og vil gjøre det jeg kan for å få en plass i førstelagstroppen.