Teixeira ut med skade

Fem av Liverpools unge utlånsspillere i det engelske ligasystemet var i aksjon på tirsdag kveld, men ingen av dem kunne feire med tre poeng og seier. Joao Teixeira båret ut med hva som kan være en alvorlig skade.

I Championship spilte Joao Teixeira i 80 minutter da Brighton spilte 0-0 hjemme mot Huddersfield. Portugiseren fikk gult kort for en felling. Rapporter sier at Teixeira ble båret av banen etter å ha fått en vridning både i kne og ankel, etter at foten satt fast i gresset, og at det kan være snakk om en langvarig skade.

Sheyi Ojo kom inn på overtid for Wigan da det stod 1-0 til Millwall, men hjemmelaget greide å score med et som i praksis var siste spark på ballen og vant til slutt 2-0. Wigan synes å være på full fart ned i League 1, og hadde ikke Jerome Sinclair med i troppen.

Jordan Lussey var verken på banen eller benken da Bolton spilte 1-1 hjemme mot Charlton.

I League 1 får Jordan Willams mye spilletid hos Notts County, og det ble nye 90 minutter da det endte 1-1 hjemme mot Barnsley.

Lloyd Jones får også tillit hos Accrington Stanley, med 90 minutter borte i nordøst mot Hartlepool. Kampen endte 1-1 og midtstopperen fikk et gult kort.

Danny Ward stod i mål for Morecambe i League 2 da det ble tap 2-1 borte mot York.