Terry ukomfortabel med at Gerrard skal stå æresvakt

John Terry ser ikke like mye fram til at Liverpools spillere skal klappe Chelsea inn på banen som man skulle tro.

Det er blitt tradisjon i Premier League at ligamesterne klappes inn på banen av mostanderlaget. Søndag skal derfor Liverpools spillere ta oppstilling utenfor spillertunellen, og gi sin hyllest til Chelsea når de vandrer inn på Stamford Bridge. 

På spørsmål fra Fox Sport om hvordan det vil bli å se Steven Gerrard og resten av Liverpool-laget står æresvakt, svarer John Terry: 

- Veldig ukomfortabelt faktisk. Fordi vi er profesjonelle fotballspillere alle sammen og kollegaer, så virker det litt rart at de skal stå slik. Jeg tror begge lag vil være litt ukomfortable. 

- De er et veldig godt lag, og folk som Steven Gerrard har jeg veldig stor respekt for. Det føles bare ikke riktig, om jeg skal være ærlig, sier Terry.

Brendan Rodgers har på sin side vært opptatt av at Liverpool skal stå "guard of honour" søndag.

- Absolutt. Denne klubben er basert på at man skal oppføre seg med verdighet. Vi skal vise respekt og klasse, har han sagt tidligere.

José Mourinho på sin side, ønsker å bruke søndagen til å hylle en spiller i rødt. 

- Dette vil bli min mulighet til å gjøre ære på en mester. Det er min tid til å ære Steven Gerrard, sa Chelseas manager tidligere denne uken. 

Og han la heller ikke skjul på at han har forsøkt å hente Gerrard til tre forskjellige klubber, Chelsea, Inter og Real Madrid. 

- Steven Gerrard er uten tvil en av mine favorittfiender. Han er en som har gjort meg til en bedre manager. Å stoppe ham eller prøve å stoppe ham har vært veldig vanskelig. Jeg har vunnet, tapt og spilt uavgjort mot ham, enten han har vært midtbaneanker, en nummer 8, en nummer 10, en som har kommet inn fra vingen. Jeg synes det er trist at jeg ikke vil møte ham igjen.

- Han har hatt en utrolig karriere, det er utrolig at han nektet å spille for andre store klubber og i andre store ligaer. Hvem vet, en dag møter jeg kanskje en Steven Gerrard som er manager for Liverpool, sa Mourinho

LES OGSÅ: Skal Rodgers få sin første Chelsea-triumf?