Tidligere Liverpool-talent ute i opptil ett år

Jack Robinson (21) skadet kneet alvorlig og må belage seg på opptil ett år på sidelinjen.

Ifølge Liverpool Echo skadet Robinson kneet i sluttminuttene av Championship-kampen mellom Huddersfield og Birmingham forrige helg. Nå må 21-åringen belage seg på et langt skadeavbrekk.

Robinson, som forlot Liverpool for en million pund i fjor sommer, er utleid fra Queens Park Rangers til Huddersfield men backen kommer trolig ikke på banen for QPR før tidligst våren 2016.

Skadet brusk i kneet

– Jack har skadet brusken som befinner seg over den nedre delen av lårbeinet. Brusken er faktisk adskilt fra beinet, så den må sys på plass, sier QPRs medisinske sjef Dr Peter Florida, ifølge Echo.

Saken fortsetter under bildet.


UTLÅNT: Jack Robinson var utlånt til blant annet Blackpool da han var under kontrakt med Liverpool.

Jack Robinson ble tidenes yngste Liverpool-spiller da han debuterte for førstelaget mot Hull City i siste Premier League-runde i 2009/2010-sesongen, men Warrington-karen maktet ikke å slå igjennom på Anfield. Venstrebacken spilte 11 kamper for de røde og tilbrakte tid på lån Wolverhampton og Blackpool.

Mistet rekord i 2012

Jerome Sinclair fratok Robinson rekorden som historiens yngste Liverpool-debutant i 2012. Spissen var bare 16 år og seks dager da han kom inn som innbytter i Ligacup-kampen mot West Bromwich.

Sinclair gikk for øvrig på utlån til Championship-klubben Wigan Athletic tidligere denne uka.