Tilbake på Melwood i dag

Denne uka begynner Liverpool sin oppkjøring til 2015/2016-sesongen. Flesteparten av spillerne returnerer i dag, mens Roberto Firmino og Philippe Coutinho er på ferie.

Den første av sommerens hittil seks nyervervelser, James Milner, er blant dem som møter opp på Melwood i dag. Det samme forventer klubben om Raheem Sterling, som Manchester City har forsøkt å hente for 30 og 40 millioner pund den siste måneden.

Danny Ings, som spilte for det engelske landslaget under U21-EM i juni, kutter ned på ferien sin etter overgangen fra Burnley, og han slutter seg til stallen allerede kommende onsdag.

– Det er alltid det samme. Vi ønsker å kjempe om topp fire. Det viktigste nå er å starte sesongen bra. Det klarte vi ikke i fjor, noe som ble kostbart til slutt, forteller Lucas Leiva til klubbens nettsider.

Les også: Nå har Lucas vært lengst på laget

Brassen sier han alltid synes det er spennende å komme i gang igjen, og han understreker hvor viktig det er at nysigneringene finner sin plass i gruppa så fort som mulig.

– Våre sju første bortekamper er vanskelige, og vi er nødt til å starte sesongen bra, ellers vil vi ikke være i en god posisjon når vi kommer til desember, legger 28-åringen til.

Liverpool-spillerne skal tilbringe denne uka på Melwood, før de flyr til Bangkok på søndag. Sommerens første treningskamp, som spilles mot et thailandsk All-Star-lag, sparkes i gang tirsdag 14. juli.

Les også: Treningskamper på TV 2

Tre dager senere står Brisbane Roar på motsatt banehalvdel i Australia, mens Adelaide United er motstander mandag 20. juli. Samme uke fortsetter laget mot Malaysia XI.

Coutinho og Firmino, som begge spilte fra start da Brasil røk ut av Copa América-kvartfinalen i slutten av juni, har som planlagt fått en forsinket ferie og blir ikke med på klubbens to første uker i sesongoppkjøringen.