Tilbake på trening - men nekter fortsatt å dra på tur

Etter to dager med sykdom, skal Raheem Sterling være tilbake i trening. Men han skal ikke ha endret mening om reisen på søndag.

Etter et par dager med tilsynelatende idyll på Liverpools treningsfelt mandag og tirsdag, eksploderte bråket rundt Raheem Sterling da han i møter med klubben ga klart uttrykk for at han ikke aktet å bli med på treningsleiren til Asia og Australia, som Liverpool drar på til søndag. 

Etter dette meldte han seg syk til onsdagens trening, og torsdagens trening. Fredag skal han være tilbake på treningsfeltet ifølge Liverpool Echo og The Guardian. 

Ifølge Express skal Sterling, til tross for at han er tilbake i trening ikke ha endret synspunkt når det gjelder å reise bort. 

- Sterling er fortsatt uvillig til å dra på turné med Brendan Rodgers lag, skriver Paul Joyce i Express. 

Det skal være rutine i klubben at spillere som melder seg syke får besøk av lege. Om legen har vært på besøk hos Sterlingog hva som eventuelt var resultatet av undersøkelsene er ikke kjent ennå. 

Ifølge Liverpool Echo er det slik at en spiller som ikke møter til trening etter eventuelt å ha blitt erklært frisk av en lege, vil kunne bli bøtlagt. 

Liverpool har stått på sitt, og sagt at Sterling skal på tur uansett - med mindre man før søndag blir enig med Manchester City om en overgang verdt 50 millioner pund